Gear

OnePlus: Παρουσίαση στις 3 Μαρτίου για κάτι διαφορετικό από smartphone

Η OnePlus India ανακοίνωσε επίσημα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι στις 3 Μαρτίου θα παρουσιάσει ένα νέο προϊόν το οποίο όμως δεν θα είναι κανένα από τα τρία OnePlus 8 τα οποία αναμένεται να φέρει η Κινεζική εταιρεία στην αγορά το επόμενο διάστημα.

Την πληροφορία ότι η OnePlus δεν θα παρουσιάσει τους διαδόχους των OnePlus 7T και 7T Pro έφερε η OnePlus UK μέσα από τον δικό της επίσημο λογαριασμό. Συγκεκριμένα η OnePlus UK αναφέρει ότι η εταιρεία δεν αναπτύσσει ένα smartphone ή εμπορικό προϊόν.

Μέχρι και αυτήν την στιγμή είναι άγνωστο τι ακριβώς έχει στο μυαλό της εταιρεία καθώς στο διαδίκτυο δεν υπάρχει κάποια φήμη ή πληροφορία γύρω από ένα τέτοιο project. Να υπενθυμίσουμε ότι η OnePlus έφερε στην αγορά τον Σεπτέμβρη τις πρώτες δικές της τηλεοράσεις υπό την ονομασία OnePlus TV ενώ κατά την διάρκεια της MWC 2020 έγινε η παρουσίαση του OnePlucs Concept One.

Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να δούμε τα σχέδια της OnePlus καθώς είναι δύσκολο να μαντέψουμε. Μήπως έχετε εσείς κάτι στο μυαλό σας; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.