OnePlus TV: Θα έχει MediaTek MT5670 SoC και 3GB RAM [Android TV]

OnePlus TV, OnePlus TV: Θα έχει MediaTek MT5670 SoC και 3GB RAM [Android TV]

Οι πρώτες πληροφορίες για την OnePlus TV που φημολογείται εδώ και καιρό ξεκίνησαν να έρχονται στην επιφάνεια. Χθες, αποκαλύφθηκε ότι η σειρά θα έχει τουλάχιστον ένα 55 ιντσών μοντέλο με panel τύπου QLED. Επίσημες πληροφορίες έχουν δείξει τον μήνα Σεπτέμβριο ως μήνα κυκλοφορίας της πρώτης τηλεόρασης της OnePlus δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη όμως η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σήμερα, ένα screenshot από έναν Google Play Developer Console, αποκαλύπτει μία τηλεόραση της OnePlus με κωδική ονομασία OnePlus_Dosa_IN. Η τηλεόραση αυτή τροφοδοτείται από ένα άγνωστο προς το παρόν SoC της MediaTek ονόματι MT5670.

Το SoC θα συνδυαστεί με την Mali-G51 GPU και 3GB μνήμη RAM. Η τηλεόραση θα είναι Android TV με την έκδοση του λειτουργικοΰ συστήματος Android 9.0.

Στο screenshot μπορούμε να δούμε ανάλυση 1920×1080 pixels, αυτή όμως θα χρησιμοποιείται για την προβολή του menu. Ουσιαστικά η τηλεόραση θα προσαρμόζει την ανάλυση σε 4K όταν είναι αναγκαίο.

Ο CEO της εταιρεία Pete Lau σε συνέντευξη του στο Gadgets360 αποκάλυψε ότι η τηλεόραση θα έχει “improved UI” το οποίο θα κάνει πιο εύκολη την ζωή όσων έχουν OnePlus smartphone, αφού αυτά τα δύο θα μπορούν να συνδυαστούν. Επιπλέον, στην συνέντευξη του δήλωσε ότι η τηλεόραση δεν θα είναι budget καθώς η εταιρεία έχει στρέψει την προσοχή της στην κατάκτηση μίας flagship premium θέσης στην αγορά.

Η σειρά τηλεοράσεων της OnePlus θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Ινδίας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.