Gear

OnePlus Watch: Πήρε πιστοποίηση BIS, έρχεται σύντομα η ανακοίνωση

Μετά από χρόνια αναμονής, το OnePlus Watch φαίνεται να έρχεται σύντομα στην αγορά, μετά από την τελευταία πιστοποίηση. Συγκεκριμένα, δύο νέα μοντέλα του επερχόμενου smartwatch πήραν πιστοποίηση από το BIS της Ινδίας, χωρίς όμως να μας δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Τα δύο νέα μοντέλα, με ονομασίες μοντέλων W501GB και W301GB, θα είναι λογικά και οι δύο εκδόσεις του OnePlus Watch: ένα με υποστήριξη LTE συνδέσεων και ένα μόνο με Wi-Fi. Ήδη γνωρίζουμε πως το πρώτο ρολόι της εταιρείας θα έρθει με στρόγγυλο σχεδιασμό, όπως δηλαδή τα παραδοσιακά ρολόγια. Επιπλέον, δε θα τρέχει κάποιο proprietary λειτουργικό, αλλά την πλατφόρμα Wear OS της Google.

H πιστοποίηση από το BIS μας δείχνει πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα, ίσως και μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του CEO της εταιρείας, Pete Lau, που μας είχε προετοιμάσει για την κυκλοφορία του OnePlus Watch στις αρχές του 2021. Πριν λίγες εβδομάδες είδαμε και το πρώτο smartband της εταιρείας, η οποία θέλει να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες συσκευών στο μέλλον.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.