Games

Hitman 3: Έρχεται Ray Tracing σε Xbox Series X και Series S

Μπορεί να έχει ήδη κυκλοφορήσει, όμως το Hitman 3 θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται, με την υποστήριξη Ray Tracing να έρχεται σε Xbox Series X και Series S. Η ανακοίνωση έγινε από τον υπεύθυνο έρευνας και ανάπτυξης του studio, Maurizio de Pascale, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του Xbox.

Σύμφωνα με τον Pascale, η κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι μόνο η αρχή, καθώς το studio θα συνεχίζει να εμπλουτίζει το παιχνίδι με νέα στοιχεία. Χάρη στην υποστήριξη Ray Tracing των Xbox Series X και Series S, το studio έχει ήδη αρχίσει την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη μηχανή Glacier. Η κυκλοφορία θα γίνει όταν το νέο χαρακτηριστικό είναι έτοιμο, χωρίς να έχουμε κάποιο χρονικό όριο.

Να σημειωθεί βέβαια πως ο λόγος που αναφέρονται μόνο τα Xbox Series X και Series X είναι γιατί η συνέντευξη είναι σε σχετική ιστοσελίδα. Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το Ray Tracing να κάνει την εμφάνισή του και στην PlayStation 5 έκδοση του Hitman 3. Από την άλλη, μη ξεχνάμε πως ήδη η έκδοση για το σύστημα της Sony είναι υποδεέστερη σε ανάλυση από την αντίστοιχη της κορυφαίας κονσόλας της Microsoft.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.