H Packard Bell παρουσιάζει το FunKey Town

Η Packard Bell ανακοινώσε την διάθεση στην ελληνική αγορά του FunKey Town, ενός νέου casual flash memory mp3 player, που ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στον χώρο της φορητής ψυχαγωγίας. Παρά το εξαιρετικά μικρό του μέγεθος, το FunKey Town ενσωματώνει στο αλουμινένιο του περίβλημα πλήθος λειτουργιών και χαρακτηριστικών που το κάνουν πραγματικά μοναδικό.

Πιο αναλυτικά το FunKey Town διατίθεται σε δυο εκδόσεις με χωρητικότητα 1GB και 2GB και μπορεί να αναπαράγει μουσικά αρχεία σε format wma και mp3 ενώ είναι συμβατό και με αρχεία DRM (Digital Rights Management) που διατίθενται από online δισκοπωλεία (συμπεριλαμβανομένου και του Packard Bell Music Station). Εναλλακτικά ο χρήστης μπορεί να απολαύσει το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της επιλογής του, χάρη στον ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη FM και εάν επιθυμεί να το ηχογραφήσει για να το ακούσει αργότερα.

Η πλοήγηση στο μενού και στα μουσικά αρχεία επιτυγχάνεται από την ευανάγνωστη οθόνη LED Dot Matrix με 7 διαφορετικούς φωτισμούς (backlight) η οποία αναλαμβάνει

και την προβολή πληροφοριών από το ID3 Tag του κάθε μουσικού κομματιού (άλμπουμ, καλλιτέχνης, τίτλος τραγουδιού) καθώς και των στίχων του τραγουδιού που αναπαράγεται δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον κάτοχό του να τραγουδήσει καραόκε!

Το FunKey Town προσφέρει 7 ώρες ασταμάτητης μουσικής απόλαυσης χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου που επαναφορτίζεται όταν αυτό συνδέεται μέσω της πτυσσόμενης USB 2.0 υποδοχής στην αντίστοιχη θύρα του υπολογιστή. Εναλλακτικά η φόρτιση μπορεί να γίνει και από τον φορτιστή ταξιδίου ο οποίος διατίθεται χωριστά.

Εκτός από ένα εξελιγμένο και υπερπλήρες mp3 player το FunKey Town μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο για την αποθήκευση και μεταφορά αρχείων, ως μαγνητόφωνο – αφού μπορεί να φιλοξενήσει έως και 128 ώρες στην έκδοση των 2GB – αλλά και ως μοδάτο αξεσουάρ αφού το πρωτοποριακό του design και concept επιβάλουν την καθημερινή του χρήση.

Διαθεσιμότητα και τιμή
Το FunKey Town της Packard Bell είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμή 99 Ευρώ για την έκδοση του 1GB και 125 Ευρώ για την έκδοση των 2GB. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Και στις δυο εκδόσεις η συσκευασία περιλαμβάνει μοντέρνα ακουστικά, lanyard, γάντζο και προστατευτική θήκη από σιλικόνη.

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2008 18:01

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.