Playstation 5: Το boot up screen αποδείχθηκε fake

Εχθές στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο δείχνει την boot up οθόνη του Playstation 5. Λίγο αργότερα όμως, επιβεβαιώθηκε ότι το βίντεο αυτό ήταν ψεύτικο. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ο χρήστης που δημοσίευσε το υποτιθέμενο boot up screen του PS5 ανέβασε λίγο αργότερα ένα άλλο βίντεο με τίτλο “How to win the interwebs – make a PS5 video” στο οποίο δείχνει την διαδικασία που ακολούθησε για να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο βίντεο λοιπόν βλέπουμε αρχικά δύο οθόνες και ένα μαύρο κουτί στα δεξιά. Το βίντεο ξεκινάει αμέσως με το boot up screen του PS5 στο οποίο βλέπουμε το λογότυπο του PS5, ένα QR code, τα λογότυπα των Google Play Store και App Store στην κάτω αριστερά γωνία ενώ υπάρχει και μία μεγάλη μαύρη μπάρα στο κέντρο της οθόνης. Επιπλέον, το boot up συνοδεύει και ο χαρακτηριστικός ήχος που βάζει η Sony σε κάθε νέα γενιά κονσολών κατά το ξεκίνημα.

, Playstation 5: Το boot up screen αποδείχθηκε fake

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε για ακόμη μία φορά ότι το βίντεο αυτό είναι ψεύτικο και ότι δεν είναι κάποια διαρροή η οποία βασίζεται σε επίσημες πληροφορίες ή στοιχεία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Πολύ φασαρία και πολλά vfx για το τίποτα…
Θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο απλά!

Μάκης

Έλαααααααααααααααααααα σοβαράαααααααααααααααααααααααααα! Ε’ δεν το περίμενα αυτό……………………πω πω σοβαρά ρε συ ήταν fake ε???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.