Gear

Δεν πλησιάζει η κυκλοφορία ενός iPad 14″

Toν Ιούνιο, ο αξιόπιστος αναλυτής οθονών Ross Young είχε γράψει στο Twitter ότι η Apple εργάζεται σε ένα μοντέλο iPad 14 ιντσών που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023. “Επιβεβαιώθηκε από τις δικές μας πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας ότι το 14.1” iPad Pro αναπτύσσεται. Θα έχει MiniLED και ProMotion. Δεν είμαι σίγουρος για το χρονοδιάγραμμα, αλλά οι αρχές του 2023 μπορεί να είναι πιο πιθανές», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Young.

Από ότι φαίνεται, όμως, αυτό το leak τελικά δεν ισχύει, όπως υποστηρίζουν γνώστες του κλάδου. «Η Apple δεν σχεδιάζει πλέον να λανσάρει το νέο iPad 14,1 ιντσών», αναφέρει το MacRumors επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν.

Ωστόσο, οι πιθανότητες να κυκλοφορήσει μελλοντικά ένα iPad 14 ιντσών είναι μεγάλες. Πρώτον, υπάρχει ζήτηση. Πολλοί χρήστες και θαυμαστές iPad έχουν εκφράσει την άποψή τους ότι ένα μεγαλύτερο iPad Pro θα είχε σίγουρα ως αποτέλεσμα αυξημένη παραγωγικότητα.

Δεύτερον, η Samsung προσφέρει ήδη ένα τεράστιο tablet, το Galaxy Tab S8 Ultra. Αυτό το θηρίο διαθέτει οθόνη Super AMOLED 14,6 ιντσών και παρά την τιμή του, έχει σίγουρα το κοινό του.

Είναι λογικό η Apple να κοιτάξει να καλύψει αυτή την «τρύπα» για να μη χάσει πελάτες που θέλουν μεγαλύτερα tablet και καταφεύγουν στο στρατόπεδο της Samsung.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.