Gear

Puma Smartwatch: Αθλητικό έξυπνο ρολόι με βάρος μόλις 30 γραμμάρια [IFA 2019]

Σήμερα ξεκίνησαν τα press events στην IFA 2019 και η Puma ανακοίνωσε το πρώτο της smartwatch. Η εταιρεία αθλητικών ειδών συνεργάστηκε με τη Fossil Group για να δημιουργήσουν το Puma Smartwatch, ένα έξυπνο ρολόι ιδανικό για τους δρομείς.

Το smartwatch της  Puma είναι εξοπλισμένο με μία AMOLED 1,19 ιντσών οθόνη της οποίας το 44mm καντράν είναι κατασκευασμένο από νάιλον και αλουμίνιο. Στο εσωτερικό του ρολογιού θα βρούμε τον Snapdragon Wear 3100, 512ΜB μνήμη RAM και 4GB χώρο αποθήκευσης.

Το smartwatch της  Puma τρέχει Wear OS και χάρη στα πλευρικά κοψίματα τα οποία μειώνουν το βάρος της συσκευής ζυγίζει μόνο 30 γραμμάρια. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά θα βρούμε βηματομετρητή, παλμογράφο, GPS, ενημερώσεις καιρού, εφαρμογές άσκησης και αδιάβροχο σχεδιασμό.

Επίσης, το Puma Smartwatch προσφέρει NFC, Google Pay, υποστηρίζει τον Google Assistant και αναπαραγωγή μουσικής μέσω του Spotify. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία που διαθέτει το έξυπνο ρολόι προσφέρει αυτονομία έως 24 ώρες.

Τέλος, αναμένουμε το smartwatch της  Puma να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και να γίνει διαθέσιμο σε τρία χρώματα, μαύρο, άσπρο και νέον. Η τιμή του έξυπνου ρολογιού κυμαίνεται στα $275 ή 250€.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Σεπτεμβρίου 2019 12:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.