Qualcomm Toq, Ξεπούλησε το smartwatch της Qualcomm

Εχθές ξεκίνησε να πωλείται το smartwatch της Qualcomm, Toq κανονικά – με εξαίρεση ότι η λευκή έκδοση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη – και από ότι μαθαίνουμε… ξεπούλησε. H υψηλή τιμή τιμή του (περί τα 350 δολάρια) φαίνεται πως δεν σταμάτησε αρκετούς χρήστες που έσπευσαν να αγοράσουν το Qualcomm Toq.

Όποιος βεβαίως θέλει, μπορεί να το προ-παραγγείλει (2η φορά που η εταιρεία δέχεται προ-παραγγελίες) για να το λάβει σε περίπου μία με δύο εβδομάδες από την ημερομηνία παραγγελίας. Το Qualcomm Toq, σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής, διαφέρει σε αρκετούς τομείς από ανταγωνιστικά προϊόντα. Για παράδειγμα διαθέτει τεχνολογία οθόνης Mirasol, η οποία προσφέρει πολύ καλύτερη απόδοση σε περιβάλλοντα με πολύ φως ενώ επιπλέον προσφέρει ασύρματη φόρτιση και μπαταρία που διαρκεί για αρκετές μέρες ανάμεσα στις φορτίσεις.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 1.55 ίντσες (222ppi) και η μπαταρία του χωρητικότητα 240mAh. Συνδέεται και “επικοινωνεί” με οποιοδήποτε smartphone τρέχει Android 4.0.3 ICH ή νεότερη έκδοση μέσω Bluetooth.

Πηγή 1, 2

Επεξεργάστηκε την 3 Δεκεμβρίου 2013 17:28

Σχόλια

  • Συγγνώμη αλλά πιο αργό πεθαίνεις. Δεν είπαμε να είναι τετραπύρηνο κτλ, αλλά αυτό σέρνεται στις αλλαγές οθονών.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.