Realme TV Stick: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

, Realme TV Stick: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Πριν από λίγο καιρό η Realme κυκλοφόρησε το Smart Google TV Stick στην Ινδία και από ότι φαίνεται το επόμενο βήμα της εταιρείας είναι να το φέρει και στην Ευρώπη.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από επίσημο εκπρόσωπο της Realme, ο οποίος αποκάλυψε πως το stick θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές – 4K TV Stick και 2K TV Stick-, αναφερόμενος στη μέγιστη ανάλυση ροής 2K και 4K.

Τα stick αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο, με την τιμή για το μοντέλο 2K να ανέρχεται σε 54,99 € ενώ για την έκδοση 4K σε 69,99 €.

Το Smart Google TV Stick είναι σαν ένα πιο προηγμένο Chromecast με θύρες HDMI και microUSB, 8 GB εσωτερικής αποθήκευσης και ειδικό τηλεχειριστήριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
oneow

‘Oσο στοιχίζει μισή (φθηνή) smartTV θέλει η realme για το usb …μάλιστα!
Για πάρτε το αλλιώς βρε παιδιά

Δημητρης

Εαν ειναι να παρεις τηλεοραση 24″ (διοτι οντως μονο αυτες κοστίζουν 120€) τοτε το Realme TV Stick δεν είναι για σενα. Ασε που ουτε 2k δεν υποστηρίζουν…

oneow

Όχι φίλε μου, μη γαντζώνεσαι στην κυριολεξία και μη στραγγαλίζεις τα ποσά για να σου βγει. Μια 32″ smart φθηνή βρίσκεις με 175,00€ Ελλάδα ή 160,00€ από κινέζικη αποθήκη στας Ευρώπας.
Πόσο κάνει 2Χ69;
Τώρα αν εσύ βρίσκεις ποιο συμφέρον να πάρεις 2 usb Realme για να “αναστήσεις” 2 πεθαμένες παλιές με ανάλυση τηλεφώνου …πάρε τα.
Εγώ λέω να πάρω μια 32″ smart Κινεζιά του 2021. Φαντάζομαι και όλοι οι υπόλοιποι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.