Red Magic Cyberpods: Επίσημα gaming TWS με τιμή 49 ευρώ σε όλες τις αγορές

Red Magic Cyberpods, Red Magic Cyberpods: Επίσημα gaming TWS με τιμή 49 ευρώ σε όλες τις αγορές

Τον Ιούλιο, η Nubia παρουσίασε το Red Magic 5S. Μαζί με τον gaming smartphone, η εταιρεία ανακοίνωσε το έξυπνο ρολό Nubia Watch και τα πρώτα της gaming ασύρματα ακουστικά, τα Red Magic TWS. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη global έκδοση των ακουστικών, η οποία ονομάζεται Red Magic Cyberpods.

Ακουστικά που ξεχωρίζουν

Τα Red Magic Cyberpods, καθώς και η θήκη τους, έχουν αντίστοιχο σχεδιασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας και φωτισμό RGB. Πρόκειται για ένα in-ear ζευγάρι TWS ακουστικών με αυτονομία έως 20 ώρες, μαζί με τη θήκη τους η οποία φορτίζει μέσω θύρας USB type-C, και με ear tips που θυμίζουν τα κέρατα δαίμονα.

Red Magic Cyberpods, Red Magic Cyberpods: Επίσημα gaming TWS με τιμή 49 ευρώ σε όλες τις αγορές

Η εταιρεία κυκλοφορεί τα ακουστικά μόνο σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες και ισχυρίζεται ότι η λειτουργία low latency μειώνει την καθυστέρηση στα 39ms. Στην εξωτερική πλευρά των Red Magic Cyberpods υπάρχουν κουμπιά αφής τα οποία επιτρέπουν στον χρήστη να εκτελεί ποικίλες ενέργειες.

Αν και τα gaming TWS ακουστικά θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως, η διάθεση τους θα ξεκινήσει από την Ευρώπη στις 20 Νοεμβρίου. Η τιμή τους έχει οριστεί από την εταιρεία στα 49 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Άντεξε σε bend test και από τις δύο πλευρές

Πριν από λίγες ημέρες, το Red Magic 9 Pro της nubia κυκλοφόρησε διεθνώς, μετά την αρχική του παρουσίαση στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα. 

Smartphones Nubia Nubia Red Magic ZTE

Red Magic 9 Pro και Pro+: Επίσημα με SD 8 Gen 3, έως 24 GB RAM

Τα Red Magic 9 Pro και Pro+ από τη nubia της ΖΤΕ έγιναν επίσημα με μερικές από τις πλέον εντυπωσιακές προδιαγραφές σε ένα gaming τηλέφωνο.

Smartphones Nubia Nubia Red Magic

Red Magic 9 Pro: Υπόσχεται ανώτερη απόδοση και βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας

Η Nubia είναι μια από τις λίγες εταιρείες που εξακολουθούν να παράγουν τηλέφωνα gaming για απαιτητικούς χρήστες.