Reserve Strap: Αυξάνει τη διάρκεια μπαταρίας του Apple Watch έως 125%

Η Apple σύμφωνα και με τα λεγόμενα του επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού Jony Ive έχει δείξει τις προθέσεις της ότι δεν θέλει να θυσιάσει το design για χάρη της μπαταρίας. Για το επερχόμενο Apple Watch που ανακοινώνεται τη Δευτέρα, έχουν ακουστεί πάρα πολλά για την μπαταρία του η οποία θα κρατά λιγότερο από μια μέρα και στη συνέχεια ακούστηκε ότι η Apple έχει κάνει βελτιώσεις και θα πηγαίνει περίπου 24 ώρες με μια φόρτιση.

Ωστόσο, το πρόβλημα της μπαταρίας του Apple Watch υπόσχονται να λύσουν third-party developers με το Reserve Strap, ένα λουράκι από σιλικόνη με ενσωματωμένες μπαταρίες και μαγνητική φόρτιση.

Το Reserve Strap είναι ήδη διαθέσιμο στην τιμή των 249 δολαρίων και οι σχεδιαστές του υπόσχονται να αυξήσει τη διάρκεια της μπαταρίας έως και 125%.

Δείτε το video:

Πηγή

Σχόλια

  • 249 το λουρακι και κανα 500 το ρολογακι και δεν θα προσφερει και τιποτα καλυτερο απο τα υπολοιπα

  • Και γιατί δεν βάζουν μέσα στο ρολόι συμπληρωματικά ένα μηχανισμό τύπου wank band ....φαντάζομαι ότι αν μαζεύει τόση ενέργεια για να φορτίσει ένα smartphone, θα φτάνει ανετα για να κάνει το smartwatch πραγματικά αυτόνομο....

  • Να δω συνεργασία Apple και Pornhub για ένα ρολόι που να μην τελειωνει πότε η μπαταρία και τι στον κόσμο! If you know what I mean...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.