Romotive Romo, Το ρομπότ που έχει για εγκέφαλο ένα iPhone

Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα που δεν το κρύβουμε ότι χαιρόμαστε πολύ που πήρε την απαιτούμενη χρηματοδότηση από το Kickstarter στην πρώτη του εκδοχή και τώρα παρουσιάζει την εξέλιξή του. Πρόκειται για ένα πανέξυπνο και… γλυκό ρομποτάκι που παίρνει ζωή από το iPhone ή όποια άλλη iOS συσκευή σας, καθώς τρέχει μία ειδική εφαρμογή, έτσι ώστε να μπορεί να αλληλεπιδρά μαζί σας και ταυτόχρονα να έχετε την ικανότητα να το χειριστείτε απομακρυσμένα.

Αυτή είναι η νέα εκδοχή του Romo, που είναι εξυπνότερη, πιο δυνατή, ευέλικτη και γρήγορη από τον προκάτοχό του, κάνοντας εντελώς… pop την εμπειρία χρήσης ενός προσωπικού ρομπότ. Το καλό είναι ότι μπορεί κανείς να το χειριστεί και με έναν μοντέρνο browser, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως εργαλείο προχωρημένης βιντεοεπικοινωνίας, αφού μπορεί να κινείται και να λειτουργεί ταυτόχρονα ως web cam.

Οι δημιουργοί του θα κάνουν διαθέσιμη την API έτσι ώστε και άλλοι developers να μπορέσουν να δημιουργήσουν εφαρμογές για αναπάντεχα σενάρια χρήσης του μικρού αυτού ρομπότ.

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 15:19

Σχόλια

  • Κακα τα ψεμματα,μπορει να μην το αγοραζα ποτε αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι ειναι πανεξυπνη και ομορφη ιδεα!Τετοιες 'τσαχπινιες' ζηταμε οι λατρεις της τεχνολογιας για να μας τραβανε το ενδιαφερον!

  • Τελικα το παρελθον και το μελλον ειναι iphone γιαυτο και ολοι προσπαθουν να το φτασουν

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.