Samsung εύκαμπτη διάφανη οθόνη AMOLED, Το μέλλον τώρα! [video]

Πορώνει η Samsung με το βίντεο που ακολουθεί. Σε αυτό ο πρωταγωνιστής χρησιμοποιεί μια έυκαπτη και διάφανη οθόνη OLED ικανή για τα πάντα. Αυτό το μέλλον βέβαια δεν είναι πολύ κοντινό, θέλω να πιστεύω όμως πως θα το ζήσω σε αυτή τη ζωή. Πρέπει να το ζήσω. Τα λόγια περιττεύουν, δείτε το βίντεο και πείτε μας τη γνώμη σας…

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Δεκεμβρίου 2011 16:02

Σχόλια

  • Έτσι ακριβώς όχι, περίπου ναι. Εδώ έχουν φτιάξει σχεδόν αόρατη μπαταρία, εκεί θα μείνουν;

  • Ελπιζω να εχει καμμια 10αρια συσκευες μεσα η συσκευασια γιατι με το που θα το ακουμπαμε καπου θα το ξεχναμε στο καπακι μιας και ειναι διαφανο!Επισης θα κανει και πολλες δαχτυλιες!Περα απο την πλακα παντως και αυτο και το Nokia Human Form ειναι πολυ ερωτευσιμα concepts!

  • τα σπάει η Oled ελπίζω να τα προλάβουμε και ας είναι λιγάκι μακρινό,Η τεχνολογική επανάσταση ακόμη δεν ξεκίνησε για τα καλά έρχονται απίστευτες τεχνολογίες

  • Σε 3 με 5 χρόνια πιστεύω πως θα δούμε τις πρώτες υλοποιήσεις. Αν βέβαια δεν συμβεί εντωμεταξύ παγκόσμια οικονομική κατάρευση.

  • Η αλήθεια είναι πως δε θα αργήσουν καθόλου, τα προλαβαίνετε όλοι...
    Ένα: https://www.youtube.com/watch?v=rwCi-WqMIFA
    Δύο: https://www.youtube.com/watch?v=DPF9Kp7W_s0
    Ε, δε νομίζω να τους πάρει και πολύ να συνδυάσουν 2 τεχνολογίες που μάλιστα είναι παρεμφερείς μιας και πρόκειται για OLED και στις 2 περιπτώσεις... ;)

    • Spyros (MasterMind33), οι οθόνες υπάρχουν. Αυτό όμως του βίντεο όχι. Δηλαδή τα ηλεκτρονικά να βρισκονται μέσα στην οθόνη και να είναι φορητή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.