Gear

Samsung Galaxy Tab A 8″ 2019: Διέρρευσαν renders και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Γενικά επικρατεί αναταραχή όσον αφορά τα tablets που θα κυκλοφορήσει η Samsung φέτος. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τρία tablets, μαζί με το Samsung Galaxy Tab S5e.

Ένα από τα tablets είναι το Samsung Galaxy Tab A 8″, αλλά τώρα εμφανίστηκαν μία σειρά από renders και πλήρης λίστα με τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία δεν ταιριάζουν και τόσο με τη συσκευή που είχε ανακοινώσει η Samsung τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με το Winfuture.de η 8 ιντσών οθόνη του Samsung Galaxy Tab A 8” 2019 θα έχει ανάλυση 1.280×720 pixels και μεγάλα bezels. Επίσης, η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 429, 2GB μνήμη RAM, και 32GB χώρο αποθήκευσης, επεκτάσιμο μέσω microSD.

Στο πίσω μέρος του Samsung Galaxy Tab A 8” 2019 υπάρχει μία 8MP κάμερα με τετράγωνο σχεδιασμό, και μπροστά θα έχει μία selfie στα 2MP. Στα άλλα χαρακτηριστικά, το tablet θα υποστηρίζει LTE και ταχύτητες λήψης έως 150Mbps, θα έχει 5.100mAh μπαταρία, θύρα ακουστικών, θα υποστηρίζει Bluetooth 4.2, και τα τρέχει Android 9 Pie.

Τέλος, το Samsung Galaxy Tab A 8” 2019 θα έχει αλουμινένια πλάτυ με πλαστικό στις περιοχές των κεραιών, θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα Carbon Black και Silver Gray, και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 14:04

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.