Gear

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: Επίσημο με οθόνη 10,1″ και μεγάλες αντοχές

Επίσημο έκανε η Samsung το Galaxy Tab Active4 Pro, η στιβαρότητα του οποίου είναι και το βασικό του ατού.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη αφής 10,1 ιντσών TFT LCD 1920×1200 με Gorilla Glass 5 και έναν ανώνυμο “6nm Octa-Core Processor” που είναι ο Qualcomm Snapdragon 778G σύμφωνα με την Google Play, Console.  Ακόμα, είτε 4GB RAM και 64GB αποθήκευσης, είτε 6 GB/128 GB, υποστήριξη κάρτας microSD και αντικαταστάσιμη μπαταρία 7.600 mAh.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς μπαταρία και σε περιβάλλοντα με υψηλές θερμοκρασίες, ενώ συνοδεύεται από S Pen.

Η συσκευή διαθέτει υποστήριξη για GPS, 5G, LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC, υβριδική λειτουργία διπλής SIM – αλλά αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στη Βόρεια Αμερική – και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ζυγίζει 674 γραμμάρια και έχει πάχος 10,2 χιλιοστά. Τρέχει Android 12 με το One UI της Samsung.

Το Galaxy Tab Active4 Pro και το S Pen του έχουν βαθμολογία IP68 για ανθεκτικότητα στη σκόνη, τη βρωμιά και την άμμο και μπορούν να αντέξουν τη βύθιση σε έως και 1,5 m γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Το tablet είναι επίσης δοκιμασμένο στο MIL-STD-810H για να μπορεί να αντέχει σε υψόμετρο, υγρασία, βύθιση, ψεκασμό αλατιού, σκόνη, κραδασμούς και πτώσεις από 1 m “γυμνό” ή 1,2 m εάν χρησιμοποιείτε τη θήκη.

Το tablet θα είναι διαθέσιμο “σε μέρη της Ευρώπης” τον Σεπτέμβριο, λέει η Samsung, με την Ασία, τη Λατινική Αμερική, τη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή να ακολουθούν “αργότερα το 2022”.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.