Samsung Galaxy Tab S6 5G: Το πρώτο tablet με 5G

Samsung Galaxy Tab S6 5G, Samsung Galaxy Tab S6 5G: Το πρώτο tablet με 5G

Πέρυσι, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια παρουσίασε το Galaxy Tab S6, που αποτελεί τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του iPad Pro. Λίγους μήνες αργότερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το πρώτο 5G tablet στον κόσμο, που δεν είναι άλλο από το Samsung Galaxy Tab S6 5G.

Χαρακτηριστικά

Το Galaxy Tab S6 5G έχει 10.5 ίντσες WQXGA AMOLED οθόνη με ελάχιστε bezels, AKG τετραπλά ηχεία και Dolby Atmos. Σε επίπεδο διαστάσεων, αυτό που έχει σημασία είναι ότι το tablet έχει πάχος μόλις 5,7 χιλιοστά και ζυγίζει 420 γραμμάρια.

Πέρα από την ασύρματη φόρτιση και το built-in BLE remote control, το S Pen του Samsung Galaxy Tab S6 5G υποστηρίζει τις γνωστές χειρονομίας S Pen Air actions, οι οποίες κάνουν ακόμη πιο ευέλικτο το tablet.

Στο εσωτερικό του Galaxy Tab S6 5G υπάρχει ο Snapdragon 855, τον οποίο συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Η μπαταρία του tablet έχει χωρητικότητα 7.040mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15W.

Τέλος, σε επίπεδο καμερών, το Samsung Galaxy Tab S6 5G έχει διπλή πίσω κάμερα με την κύρια να είναι στα 13MP και τη δευτερεύουσα στα 5MP, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι στα 8MP.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Αυτή τη στιγμή, το Galaxy Tab S6 5G είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Κορέα με την τιμή του να διαμορφώνεται στα KRW 999.900 ή περίπου 770 ευρώ, για τη μικρή έκδοση. Η τιμή της μεγάλης έκδοσης παραμένει άγνωστη, ενώ δεν γνωρίζουμε πότε η εταιρεία θα διαθέσει το tablet σε περισσότερες αγορές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.