Samsung Galaxy Tab S8 FE: Φήμες για LCD και υποστήριξη γραφίδας

Τον Σεπτέμβριο είδαμε αποτελέσματα Geekbench από ένα tablet Samsung SM-X506B (κωδική ονομασία “Birdie”). Τότε ακουγόταν πως πρόκειται για το νέο FE, κάτι που τώρα επιβεβαιώνει ο leakster Roland Quandt.

Το Samsung Galaxy Tab S8 FE φέρεται να έχει οθόνη LCD όπως ο προκάτοχός του S8. Θυμίζουμε πως τα Tab S8+ και S8 Ultra έχουν οθόνες AMOLED. Επίσης, το FE θα έχει και υποστήριξη εγγενούς γραφίδας χρησιμοποιώντας ψηφιοποιητή Wacom.

Χάρη στο Geekbench γνωρίζουμε ότι το tablet θα τροφοδοτείται από το chipset Kompanio 900T της MediaTek – ένα τσιπ 6nm με 2x Cortex-A78 (στα 2,4 GHz, αν και το benchmark έλεγε 2,6 GHz) + 6x A55 (2,0 GHz) και ένα Mali-G6 MC4. Αυτό το chipset μπορεί να συγκριθεί με το Dimension 900, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας ενός ενσωματωμένου μόντεμ 5G.

Αυτό έρχεται σε συμφωνία με τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν το SM-X506B να είναι η έκδοση 5G του Galaxy Tab S8 FE. Παράλληλα θα υπάρχει μια έκδοση μόνο Wi-Fi, η οποία αναμένεται να φέρει τον αριθμό μοντέλου SM-X500.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το tab έτρεξε το Android 13 πιθανότατα με One UI 5. Η συγκεκριμένη μονάδα είχε 4 GB μνήμης RAM, ίδια με τη βασική χωρητικότητα του Tab S7 FE.

Επεξεργάστηκε την 22 Νοεμβρίου 2022 9:55

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.