Samsung Mobile, Όταν κάτι μικρό γίνεται μεγάλο [event]

Ο φίλος του Techblog “Sasha” βρήκε και μας έστειλε με email την παρακάτω πρόσκληση της Samsung Mobile για δημοσιογραφικό event που θα πραγματοποιηήσει στο νέο κατάστημά της στη Φρανκφούρτη (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες) την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου. Η πρόσκληση όπως μας τη μεταφράζει ο Sasha αναφέρει “Ετοιμοι για κάτι το εντυπωσιακό; Na είστε μαζί μας, όταν κάτι μικρό γίνεται μεγάλο”.

Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και δεν μπόρεσαν να βρω περισσότερες πληροφορίες ή φήμες για το τι πρόκειται να παρουσιαστεί-ανακοινωθεί εκεί. Τι να εννοεί ο ποιητής;

Επεξεργάστηκε την 27 Σεπτεμβρίου 2012 18:04

Σχόλια

  • Για να λένε "κατι μικρό" μου ήρθε και εμένα στο μυαλότο Galaxy Music. Από εκεί και πέρα όμως δεν βρίσκω λόγο για ξεχωριστό event, ΕΚΤΟΣ αν η τιμή του είναι τόσο χαμηλή.

  • Λογικο και πολυ καλο σαν κινηση απο τη Samsung να παρουσιασει ενα music player με android και καλο ηχο μιας και δεν φημιζονται για τελειο ηχο out of the box τα περισσοτερα android!

  • Μιας και βρίσκομαι στην Φρανκφούρτη θα πάω να δω τι παίζει.
    Πολύ όμορφο μαγαζί με ωραία θέα (είναι και καφετέρια) και μερικές φορές που πήγα ξηγηθηκαν τζάμπα καφέ..μπράβο στην Samsung.

  • Αυτό που λείπει από την γκάμα της Samsung είναι ένα μικρο σε μέγεθος κινητό με αξιόλογη οθόνη. Ένα Galaxy mini με superamoled με 300ppi πχ.

  • @Evan: Αν θες Android συσκευή με καλό ήχο υπάρχουν και τα Sony WALKMAN της σειράς Ζ (πχ το NWZ-Z1000 που είναι το πιο καινούριο της σειράς, νομίζω). Που είναι και με την εγγύηση ποιότητας ήχου της Sony.

    Γενικά πάντως τα music players/media players τα θεωρώ πλέον ξεπερασμένα και ανούσια. Όλα πια τα έχουμε στο smartphone μας (τώρα τελευταία και οι περισσότεροι στο tablet του) και αν έχεις και hi-end συσκευή σε ακόμα καλύτερη ποιότητα. Βέβαια μην ξεχνάμε πως σε αυτήν την κατηγορία υπάρχει και το iPod Touch που ειδικά το τελευταίο μοντέλο έκλεψε την παράσταση στο πρόσφατο event της Apple. Αν είναι τελικά στο event της Samsung το Galaxy Music, για να δούμε την απάντηση της Samsung στο iPod! ;)

    Ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα μας κάνει, σαν καταναλωτές πάντα!

  • Εγώ λέω πως μπορεί να είναι κανένα nexus αλλά με πιο μικρό σχεδιασμό η με πολύ μικρή τιμή όπως και το nexus 7. Τώρα αν είναι κάτι σαν media player σίγουρα θα είναι κάτι που θα ανταγωνίζεται το iPod touch 5t.

  • @μάρκος xperia: Μπα... Nexus συσκευή το αποκλείω. Το event είναι της Samsung. Και η Google δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, απ όσο είδα. Εκτός κι αν εννοείς ένα 7 ιντσών tablet που θα ανταγωνιστεί το Nexus 7.

  • Μαλλον το μονο που ξερετε να λετε ειναι "κανε λιγο μπεε"... εγω θα κανω μπεεε και εσυ κανε κοκοκοκο οταν θα βλεπεις το iphone να ξεπερνα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την samsung κατα πολυυυ!!!

  • Μπορεί εκτός από το Galaxy Music να είναι και το Galaxy S3 mini και το Galaxy s2 plus ..!!! Γιατί και για αυτές τις συσκευές έχουν βγει φήμες !!! Κώστα εσύ τι λες ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.