Gear

H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.

Η νέα κάρτα μνήμης είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει αυξημένο χώρο αποθήκευσης αλλά και ταχύτατους χρόνους ανάγνωσης και εγγραφής, προλαμβάνοντας θα μπορούσαμε να πούμε τις νέες δυνατότητες των φορητών συσκευών που φέρνουν πλέον περιεχόμενο πολύ υψηλής ανάλυσης στα χέρια του mobile χρήστη.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η νέα κάρτα μνήμης με ταχύτητα ανάγνωσης στα 160MB/s είναι 50% πιο γρήγορη από τις προηγούμενες κάρτες SanDisk Extreme UHS-1 microSD, ενώ υπόσχεται ταχύτητα εγγραφής στα 90MB/s.

Η νέα Extreme UHS-I microSDXC card προσφέρει επίσης καλύτερη αντοχή σε σκόνη, ακτίνες Χ και κραδασμούς.

Το κόστος της θα ανέρχεται στα $300.

Επεξεργάστηκε την 27 Φεβρουαρίου 2018 19:22

Σχόλια

  • Δεν χρειάζεσαι κιολας τετεια χωρητικότητα..ειδη τα περισσότερα καινούρια κινητά εχουν εσωτερικό χώρο 64GB,παίρνεις και μια 32/64αρα sd και πιστευω ειναι αρκετος χωρος..

  • Ρε παιδιά, το μέλλον των κινητών είναι να είναι και "μικρουπολογιστές" (λέγοντας ότι τα συνδέεις με monitor και πληκτρολόγιο, γιατί minipc ήδη είναι). Φυσικά και χρειάζεται μεγάλη χωρητικότητα γιατί τα αρχεία όσο πάνε και μεγαλώνουν (4k ή 8k σε λίγο) και φυσικά όσοι θέλουμε όλο το γραφείο μας στο κινητό.
    Αν μειωθεί το κόστος θα είναι ότι πρέπει.

  • 300$ για 400gb με 90Mbs εγγραφής είναι αρκετά καλά κατά την γνώμη μου σε microSD.
    Αν σκεφτείς πως θες 90$ για έναν κανονικό δίσκο SSD στα 360gb είναι καλή τιμή.
    Ωστόσο μια κάρτα με αυτή την χωρητικότητα την θες να την χρησιμοποιείς σαν σκληρό δίσκο σε συσκευές tablet και ultrabook και τα 90Mbs είναι μεν ικανοποιητικά αλλά για τέτοια χρήση θες 150Mbs εγγραφής και 250 ανάγνωσης.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.