SensorWake: Ξυπνητήρι που σε ξυπνά με μυρωδιές αντί για ήχο

Σε κανέναν δεν αρέσει το υποχρεωτικό πρωινό ξύπνημα και γι αυτό ένα νέο project στο Kickstarter προσπαθεί να κάνει την διαδικασία λίγο ποιο ευχάριστη. Το project ονομάζεται SensorWake και είναι ένα ξυπνητήρι που αντί για εκνευριστικούς ήχους χρησιμοποιεί ευχάριστες μυρωδιές.

Οι κάτοχοι του SensorWake μπορούν να επιλέξουν από μια γκάμα διάφορων μυρωδιών όπως φρεσκοψημένο κρουασάν, καφές, σοκολάτα, θάλασσα, φρεσκοκομμένο γρασίδι και πολλά άλλα, βάσει των προτιμήσεων τους

Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι κατά την διάρκεια tests ανακάλυψαν ότι το 99% όσων συμμετείχαν μπόρεσαν να ξυπνήσουν σε λιγότερο από 2 λεπτά. Όσο για το υπόλοιπο 1% που δεν κατάφερε να ξυπνήσει, υπάρχει ενσωματωμένο και κανονικό ξυπνητήρι που ενεργοποιείται μετά από 3 λεπτά, αν δεν το απενεργοποιήσεις.

Οι διαφορετικές μυρωδιές μπαίνουν στο πάνω μέρος του ρολογιού και όπως είπαμε επιλέγεις ανάλογα με το πως θέλεις να ξυπνήσεις το πρωί.

Το project μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον και πρωτότυπο, μπήκε στο Kickstarter όπου ζητά χρηματοδότηση 50.000 ευρώ και έχει καταφέρει να φτάσει ήδη στα 127.443 ευρώ, ενώ απομένουν ακόμη 14 μέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 16:10

Σχόλια

  • Μμμμμ! Να ξυπνάς με μυρωδιά φρεσκοψημένου κρουασάν και καφέ!

    ....και να μη βρίσκεις τίποτα από αυτά οταν σηκώνεσαι!

  • Καλά πολύ πίσω είναι αυτή η εταιρεία.
    Η ξαδέρφη μου έχει τέτοιο ξυπνητήρι εδώ και χρόνια, ο άντρας της έχει αέρια το πρωί και απο το πολύ κλανίδη δεν αντέχει τις μυρωδιές και σηκώνετε απο το το κρεβάτι.
    Οσο για την ρύθμιση της μυρωδιάς το κάνει απο το βράδυ, ανάλογα με το φαγητό που θα του φτιάξει έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα το πρωί.
    ΧΑΧΑ δεν κρατήθηκα να μην την σχολιάσω αυτή την εφέυρεση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.