Gear

Σήμερα η ανακοίνωση του νέου iPad Pro με τσιπ M2;

O διάσημος αναλυτής Mark Gurman του Bloomberg υποστηρίζει πως η Apple σχεδιάζει να ανακοινώσει τα νέα μοντέλα iPad Pro με το τσιπ M2 αυτή την Τρίτη.

Προηγουμένως, ο Gurman είχε αναφέρει ότι τα νέα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών θα ανακοινωθούν “σε λίγες μέρες” και τώρα μας λέει να τα περιμένουμε εντός της ημέρας. Το πιθανότερο σενάριο είναι η ανακοίνωση να γίνει με τη μορφή ενός δελτίου τύπου της Apple Newsroom.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που περιμένουμε στο iPad Pro, οι φήμες θέλουν να έχει το ίδιο τσιπ M2 που βρίσκεται στην υποστήριξη ασύρματης φόρτισης MacBook Air και MagSafe. Στον σχεδιασμό δεν αναμένονται σπουδαίες αλλαγές, κάτι που υποδηλώνει ότι η αναβάθμιση είναι εσωτερική.

Παράλληλα, φημολογείται ότι η Apple σχεδιάζει ένα νέο iPad entry-level 10ης γενιάς με μεγαλύτερη οθόνη 10,5 ιντσών, θύρα USB-C, επίπεδες άκρες, τσιπ A14 Bionic, υποστήριξη 5G για μοντέλα κινητής τηλεφωνίας και ενδεχομένως Touch ID power button και μια οριζόντια κάμερα FaceTime. Άγνωστο αν θα παρουσιαστεί και αυτό σήμερα.

Ο Gurman αναμένει, τέλος, ότι το iPadOS 16 θα κυκλοφορήσει στο κοινό την επόμενη εβδομάδα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.