Sony Cyber-Shot W220, Με 12.1 Megapixel και SteadyShot

Με υψηλή ανάλυση 12,1 Megapixel, η ψηφιακή φωτογραφική Sony Cyber-Shot W220 διαθέτει φακό Carl Zeiss κορυφαίας ποιότητας με οπτικό ζουμ 4x για να φέρνετε το θέμα σας πιο κοντά. Έρχεται με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot το οποίο με τη βοήθεια της υψηλής ευαισθησίας (μέγιστο ISO 3200), δίνει πιο ευκρινείς φωτογραφίες μειώνοντας τους κραδασμούς της μηχανής ειδικά όταν την χρησιμοποιείτε στο χέρι, χωρίς τρίποδα.

Η λειτουργία Smile Shutter της Sony Cyber-Shot W220 θα σας διασκεδάσει και θα σας βοηθήσει να τραβήξετε πολλά χαρούμενα στιγμιότυπα, αφού ενεργοποιεί αυτόματα το κλείστρο όταν κάποιος μέσα στο κάδρο χαμογελάσει. Μπορεί να ρυθμιστεί για να δώσει προτεραιότητα στα χαμόγελα των παιδιών ή των ενηλίκων και είναι ιδανική για να δημιουργήσετε καθημερινά, ανεπιτήδευτα πορτραίτα.

Μπορείτε να απολαύσετε με κάθε λεπτομέρεια τις φωτογραφίες σας στην μεγάλη ευκρινή LCD οθόνη των 2,7 ιντσών. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε μια άλλη διάσταση στον τρόπο που βλέπετε τις φωτογραφίες σας – είτε στην οθόνη LCD είτε σε σύνδεση με μια τηλεόραση BRAVIA – δημιουργώντας διασκεδαστικά slideshow υψηλής ευκρίνειας με μουσική υπόκρουση.

Sony Cyber-Shot W220
Αισθητήρας: 12,1 Megapixel (Super HAD CCD)
Φακός: Carl Zeiss Vario-Tessar (οπτικό ζουμ 4x)
Οθόνη: 2,7 ιντσών TFT LCD
Χρώματα: Ασημί, Μαύρο, Ροζ, Μπλε

Επεξεργάστηκε την 22 Ιανουαρίου 2009 19:58

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.