Smartphones

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος σχεδιάζει να τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με μια αφίσα που διέρρευσε από το Weibo, η Sony θα πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης του Xperia στις 17 Μαΐου.

Η ίδια η αφίσα δεν λέει ποια τηλέφωνα θα γίνουν επίσημα εκείνη την ημερομηνία, αλλά είναι πολύ εύκολο να υποθέσουμε ότι ένα θα είναι το Xperia 1 VI, το οποίο έχει διαρρεύσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Και ίσως να είναι και το μοναδικό.

Η επόμενη ναυαρχίδα του Xperia αναμένεται να εγκαταλείψει την οθόνη 4K και την αναλογία διαστάσεων 21:9, ακολουθώντας μια πιο βιομηχανική λύση και στις δύο περιπτώσεις. Έτσι, το Xperia 1 VI θα είναι πιο κοντό και φαρδύτερο από τον προκάτοχό του.

Πρόσφατες φήμες ανέφεραν ότι θα έχει ακριβώς το ίδιο σύστημα πίσω κάμερας με το Xperia 1 V, με βελτιώσεις που έρχονται μόνο μέσω επεξεργασίας λογισμικού και πιθανότατα μια ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης, όπως κάνουν φέτος όλες οι ναυαρχίδες.

Το Xperia 1 VI θα πρέπει να τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 3 SoC της Qualcomm και να το συνδυάζει με τουλάχιστον 12 GB μνήμης RAM.

Επεξεργάστηκε την 18 Απριλίου 2024 10:11

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.