Sony DR-350USB, Ακουστικά με τεχνολογία Voice Tube

Προσφέροντας διαυγή ήχο Hi-Fi, τα Sony DR-350USB είναι ιδανικά είτε για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο, μέσω VoIP, είτε για να συμμετέχετε σε on-line multi-player παιχνίδια ή απλά για να χαλαρώνετε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική. Ιδανικά για να ακούτε μουσική και podcast στο PC ή στο laptop σας, καθώς συνδυάζουν τη μοντέρνα σχεδίαση και τον υψηλής πιστότητας ήχο.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι το παρεχόμενο voice tube που κατευθύνει τον ήχο της ομιλίας απευθείας από το στόμα στο μικρόφωνο, μειώνοντας τα επίπεδα του θορύβου, όταν επικοινωνείτε με φίλους, συγγενείς ή συμπαίκτες στο διαδίκτυο. Το voice tube μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία όταν δεν συμμετέχετε σε κάποια συνομιλία, μετατρέποντας τα ακουστικά PC σε ένα κομψό ζευγάρι μουσικών ακουστικών για το notebook ή το επιτραπέζιο PC σας.

Το Sony DR-350USB διαθέτει έναν προσαρμογέα USB με ενσωματωμένα χειριστήρια έντασης και σίγασης. Έτσι, μπορεί να εξασφαλίζει απευθείας καθαρά ψηφιακή σύνδεση, ενώ παράλληλα να σας επιτρέπει να ελευθερώσετε την είσοδο του υπολογιστή σας από το βύσμα των ακουστικών και να συνδέσετε κάποιο ζευγάρι ηχείων PC.

Διαθέσιμα χρώματα: Χρυσό, Κόκκινο, Μαύρο, Λευκό, Ροζ, Γαλάζιο

Επεξεργάστηκε την 25 Μαρτίου 2010 23:09

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.