Sony SmartWatch 2, Έξυπνο ρολόι χειρός με οθόνη αφής και NFC

Το Sony SmartWatch 2 φέρνει τον κόσμο του smartphone σας στον καρπό του χεριού σας χωρίς να χρειάζεται να έχετε άμεση οπτική επαφή μαζί του. Ιδανικό θα φανεί και σε όσου χρησιμοποιείτε μεγάλα σε μέγεθος smartphones ή και tablets με δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων. Ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη αφής 1.6 ιντσών 220×176 pixels, αντέχει στο πιτσίλισμα (δεν είναι αδιάβροχο) και διαθέτει NFC.

To Sony SmartWatch 2 είναι συμβατό σχεδόν με όλες τις συσκευές Android smartphones και Android tablets που έχουν NFC ή Bluetooth και την έκδοση Android 4.0 Ice Crean Sandwich και άνω. Ιδανικός σύντροφος για το tabletόφωνο Sony Xperia Z Ultra.

Επεξεργάστηκε την 25 Ιουνίου 2013 13:23

Σχόλια

  • Τελικα είναι αδιάβροχο η δεν είναι?
    Τα περισσότερα site που εχω ψάξει αναφέρουν το ip57. Αυτο δεν σημαίνει οτι είναι αδιαβροχο? Η αντέχει μονο το πιτσίλισμα?

  • Με παραξένεψε που ανάμεσα στις τόσες λίγες γλώσσες είναι και τα ελληνικά... Μπράβο τους πάντως...

    Languages:

    English master, Chinese (Trad), Danish, Dutch, English, French, German, Greek, Japanese, Portuguese, Czech, Russian, Polish, Spanish & Swedish

  • Και μία λίγο άκυρη ερώτηση: τη είναι καλύτερο για την μπαταρία, τι καταναλώνει λιγότερο, το Bluetooth ή το NFC;;

  • Μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές , όπως π.χ. Facebook , και File Manager για να βλέπουμε pdf ???

  • Alan, Καλή ερώτηση, δεν γνωρίζω την απάντηση.

    Ανέστης, έχει συγκεκριμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές. Επίσης από ότι μπορώ να καταλάβω "Hundreds of apps available at Google Play", θα υπάρχουν και κάποιες διαθέσιμες εφαρμογές στο Google Play ειδικά σχεδιασμένες για το ρολόι, δεν γνωρίζω συγκεκριμένα ποιες είναι αυτές. Τσέκαρε και το link που δίνω παραπάνω :)

  • πολύ καλό design το smartwatch από sony και μου έκανε και εντύπωση που δονείται όταν έχεις κλήση ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να χάσεις καμία κλήση

  • Μόλις Είναι Διαθέσιμο Στην Αγορά Το Έχω Πάρει ! Η Τιμή Του Λίγο Τσιμπημένη (200Euro Γαλλία). Άντε Να Δούμε Πότε Θα Μας Έρθει ! Ότι Πρέπει Συνδυασμός Για Το XZ Μου :) Ίδιο Design !

  • δεν εχει σημασια αν καταναλωνει περισσοτερο το nfc η το bluetooth ρε παιδια...
    αφου δεν εχουν σχεση μεταξυ τους,το ενα δεν αναιρει το αλλο.
    το nfc χρειαζεται μονο για πιο γρηγορο pairing,η συνδεση εντελει παλι με bluetooth 8α γινεται,οποτε θα δουλευουν και τα δυο ταυτοχρονα.

  • ntinos όπως αναφέρει και ο Κώστας μπει να συνδεθεί με τις περισσότερες συσκευές Android. Εκτιμώ πως σίγουρα θα δουλεύει με το xperia S

  • Μ αρέσει!! Είναι πολύ κομψό και "αδιάβροχο". Χμμμ... Είναι στα υπόψιν! Ωστόσο για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν έχει και τρομερή διάφορα απ τον προκάτοχό του. Και κάτι ακόμα έχει soft keys. Λάθος! Χαλάνε λίγο την "εικόνα" του. Καλύτερο θα ηταν με gestures όπως ήταν ο προκάτοχός του.

  • Οταν βγει ρολοι που θα φορτιζει με τον ηλιο...τοτε το συζηταω..να φορτιζω και το ρολοι , δεν μου χρειαζεται :)

    Παντως ειναι καλο σαν ιδεα

  • Ένα hands on από Γερμανία μεριά;

    Φαίνεται ικανοποιητικά κάτω από τον ήλιο;

    Σκέφτομαι να το πάρω, κάτι που του λείπει και θα έχει μάλλον σίγουρα το επόμενο μοντέλο είναι wireless charging.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.