Σκέφτεσαι Τablet… προορισμός το 18o Techblog Workshop με Tablets από το ΓΕΡΜΑΝΟ – Κυριακή 30 Ιουνίου

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου σας περιμένουμε όλους να δημουργήσουμε μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα και να δοκιμάσουμε μια μεγάλη ποικιλία από Tablets από το ΓΕΡΜΑΝΟ μέσα από το 18ο Techblog Workshop. Τα πιο δημοφιλή Tablets αλλά και νέα ακυκλοφόρητα μοντέλα θα κάνουν πρώτη εμφάνιση και έχετε την ευκαρία να τα δείτε πρώτοι! Σας περιμένουμε όλους!

Update: Παρασκευή 28 Ιουνίου 10:30.
Ανακοινώθηκαν οι ομιλητές.

Update: Τετάρτη 26 Ιουνίου 23:20.
Παιδιά, οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν. Μπορείτε να στέλνετε email στο techblogGR @gmail.com εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας. Έχουμε δημιουργήσει μια «λίστα αναμονής» και θα σας ενημερώσω εγώ προσωπικά αν υπάρξει διαθεσιμότητα από κάποιο άλλο φίλο που ίσως να μην μπορέσει τελικά να έρθει.

• Δηλώστε συμμετοχή στο event αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω και παράλληλα στείλτε μας ένα email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας το όνομα και το επώνυμό σας. Μπορείτε να έρθετε και με παρέα, αν ναι, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε και τα δικά τους ονοματεπώνυμα. Σύντομα θα λάβετε από εμάς απάντηση με την επιβεβαίωση ότι θα σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή στο event!

Οι θέσεις είναι σχετικά περιορισμένες μιας και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα νοιώθουμε όλοι άνετα στον φιλόξενο χώρο διεξαγωγής του event στο Ξενοδοχείο Fresh αλλά και ότι θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να περιεργαστούμε και να συγκρίνουμε τις διαθέσιμες συσκευές!

18ο Techblog Workshop με tablets από το ΓΕΡΜΑΝΟ
• Πότε: Κυριακή 30 Ιουνίου, 16:00-19:00
• Που: Ξενοδοχείο Fresh, Σοφοκλέους 26, Αθήνα (χάρτης)
• Πόσο: 0

Σκέφτεσαι Τablet… προορισμός το 18o Techblog Workshop με Tablets από το ΓΕΡΜΑΝΟ.

Επεξεργάστηκε την 28 Ιουνίου 2013 10:08

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.