Sony Vaio U, Θέλουμε να κυκλοφορήσει το υβριδικό concept

Θυμάστε ένα από τα concept φορητά της Sony που παρουσίασε στην έκθεση CES 2012 τον περασμένο Ιανουάριο στο Λας Βέγκας; Εκείνο με το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και την οθόνη; Φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει με όνομα Sony Vaio U, Intel επεξεργαστή και Windows 7/ 8. Απολάυστε το στην παρακάτω εικόνα.

Πηγή

Σχόλια

  • γιατί πιστεύω ότι θα είναι πάρα μα πάρα πολύ ακριβότερο από το αντίστοιχο σε χρήση Asus Transformer;;; θα μου πεις τώρα ότι αλλιώς είναι ένα Windows Tablet και αλλιώς ένα Android Tablet, όμως η κύρια χρήση του για τον περισσότερο κόσμο είναι η ίδια: ίντερνετ!!!! ;)

  • Φιλε tainia μαλλον τό'χει η κατηγορία , έτσι και το ΗΤC Shift ήταν πανάκριβο .

  • Μου αρέσει πολύ να βλέπω τέτοιες συσκευές, "Tabletοlaptops". Πλέον αυτό είναι το μέλλον και η εξέλιξη των φορητών υπολογιστών... Tablets με laptops ή Ultrabooks θα συγχωνευθούν.
    Τέλος πάντων στο θέμα μας. Αν το U είναι και σχετικά ελαφρύ τότε όλα θα είναι κομπλέ! Η τιμή προς το παρόν δεν μας ενδιαφέρει, νομίζω, γιατί θα είναι πανάκριβο και άλλωστε ας το αφήσουμε καλύτερα να "δοκιμαστεί" στην αγορά, να δούμε αν αυτη η κατηγορία θα έρθει για να μείνει και μετά αφού θα έχει πέσει η τιμή το τσιμπάς. ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.