iPad προς ενοικίαση στις Σπέτσες!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στην παραλία Καίκι στις Σπέτσες το μοναδικό beach bar της περιοχής ενοικιάζει iPad με δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ προς 5 ευρώ τα 20 λεπτά (15 ευρώ η ώρα). Οι Σπέτσες είναι κοσμοπολίτικο νησί με καλοκαιρινούς επισκέπτες από Ελλάδα, Γαλλία και Αμερική.

Η φωτογραφία είναι από βίτεο που μας έστειλε από τις διακοπές του στις Σπέτσες, ο vassilisbartzokas.com

Επεξεργάστηκε την 3 Αυγούστου 2010 17:05

Σχόλια

  • όντως πολύ απάτη οι ελληνάρες
    Αλλά εγω αναρωτιέμαι τί στοιχεία δίνεις?άμα το πάρεις και εξαφανιστείς?

  • Σαν δεν ντρεπομαστε λιγάκι!!!για αυτό φέραμε το ΔΝΤ στη χώρα μας!!με 15 ευρώ εχεις απο τον ΟΤΕ ενα μήνα 2mbps ιντερνετ..και θα στο δώσει ο ''κλέφτης'' για μία ώρα μόνο?απόδειξη κόβει??αχ βρε ελλάδα πως κατάντησες......

  • Ρε θα δεινουμε κανα 100σταρικο για εγγυηση οπως στα video club οταν νοικιαζεις ενα ps3 ας πουμε που δινεις 50 EUR για εγυηση εδω θα δεινεις 100 η και παραπανω εξαρτατε απο τα κεφια αυτουνου που το εχει :)

  • Να κάνω εγώ τώρα μία ερώτηση: Αντε και πες δεν το κλέβω,αυτό με κάποιο τρόπο το ελέγχει
    Άμα το πάρω και του κάνω jailbreak?αυτός λογικά δεν θα θέλει αλλά πώς θα με ελέγχει τί κάνω όταν το έχω?για να ακούσω...

  • Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τα παραπάνω σχόλια.Αυτό που συμπεραίνω είναι το πόσο πολύ οι Έλληνες βλέπουμε με καχυποψία οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση, παροχή υπηρεσίας κλπ.Το βίντεο που τράβηξα στο kaiki beach, το τράβηξα και το κοινοποίησα ακριβώς γιατί μου έκανε φοβερή εντύπωση το πόσο καλά έχει οργανώσει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας την επιχείρησή του.Με 10 ευρώ, ξάπλωσα σε απίθανες ξαπλώστρες με πετσέτα και νερό μέσα στην τιμή, η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και οι τιμές λογικές.Πόσο μάλλον για τις Σπέτσες που δεν φημίζονται για τη φτήνια.Τώρα για το Ipad...Όταν κάποιοι φορτώνονται σε κάθε ξάδελφο, θεία κλπ στο εξωτερικό για να τους στείλουν το ipad, αυτός το νοικιάζει στην παραλία για 5 ευρώ το 20 λεπτο.Μέσα στην άμμο και το αλάτι(το βρίσκω πολύ γενναίο).Άλλωστε, είμαι σίγουρος πως πολλοί θα δίναν και 10 ευρώ για να το δούνε για 5 λεπτά έτσι από περιέργεια.Παρακάτω και το link του βίντεο.BTW σας συνιστώ να πάτε.Είναι υπέροχα https://www.youtube.com/user/vassilisbartzokas#p/u/0/txbFPuINFcU ENJOY :)

  • Οχι ρε φιλε 10 € και φθηνά..

    Εμείς εδώ που έχουμε τσάμπα τις ξαπλώστρες τι να πούμε δηλαδή?

    Ε να μην μιλήσω κ για το ipad.. 15 € την ώρα ??
    Με τέτοιες παροχές "υπηρεσίες" θα μαζέψουν όλα τα βλαμένα.

    Αχ αυτός ο νεοπλουτισμός μας μάρανε, μέρες ΔΝΤ!!

  • iparxi sxetiko stous ksenous einai pio akrivo apo tous elines gia afto mpori stous elines na ta exei pio ftina kai einai kati prtotipo ara lefta tha vgali sigoura aftos

  • Καταρχάς μπήκα εντελώς τυχαία, γιατί είδα τη φώτο. το παιδί που έχει το καικι ειναι ο γαμπρός μου αλλά θα είμαι τελείως αντικειμενικός.

    οπότε ξεκινάμε
    σχετικά με τις ξαπλώστρες..

    Πρώτον, ειναι απο μπαμπού χειροποιήτες πανάκριβες και ευαισθητες, όπως και η ομπρέλα πάλι απο φοίνικα χειροποίητη, θα μπορούσε να σου πασάρει ομπρελίτσες "κοκα κολα" και αλουμινενιες ή πλαστικές ξεπλώστρες και να αποφύγει το κόστος αγοράς..πάλι την ίδια δουλεια θα είχε αλλα δε το έκανε.

    Δέυτερον τα 10 ευρώ της ξαπλώστρας,
    -Η ομπρέλα είναι για δύο άτομα, κανένας δε σου απαγορέυει όμως να ζητήσεις να σου φέρουν εξτρα αλουμινένια ξαπλώστρα δίπλα αν είστε παραπάνω απο 2 ατομα, χωρίς καμία επιβαρυνση
    στα δέκα ευρώ λοιπόν περιλαμβάνονται ακομα, 2 καθαρές πετσέτες και ενα μεγάλο μπουκάλι νερό με 2 ποτηρια.
    Επίσης ανα δέκα ξαπλώστες υπάρχει σερβιτόρος/α για οτιδήποτε χρειαστείτε, που σημαίνει καλή παροχή υπηρεσιών
    και τελευταία όλα αυτα τα σκουπίδια που παρατάνε οι πελάτες , μετά καποιος κάθετε και τα μαζευει έτσι ώστε την επόμενη μερα να υπάρχει μια πολυ καθαρή παραλία.
    ΕΠΙΣΗΣ ο ανθρωπος που έχει την παραλία πληρώνει κάποια υπέρογκα ποσά στον δημο ως ενοικιο ΚΑΙ τον χειμώνα , όποτε πληρώνετε ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και φυσικά παρέχετε αποδείξη οπότε πάλι περνει 23% πίσω το κράτος.

    Τρίτον
    σχετικα με το ipad
    Κανένας δε σε αναγκάζει να το νοικιάσεις, είναι πληρωμένο 700ευρώ και κάπως πρεπει να γίνει απόσβεση, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω η συσκευη είναι ευαισθητη και έχει φθορές, υπάρχει παντα το ρισκο να γραντζουνιστει ή να σπάσει απο τον καθενα οπότε 5 ευρώ για 20 λεπτά είναι λογική τιμή για κάποιον που θέλει να δει τα email του ή να σερφάρει για λιγο.Τωρα το αν θελει καποιος να το νοικιάσει για μια ώρα ή για δέκα είναι δικαιωμα του, ή ελαχιστη χρέωση ΔΕΝ ειναι 15 ευρώ οπότε δε καταλαβαίνω γιατι λεμε "τον κλεφτη θελει 15 ευρω για το ipad", ειναι δικό του πληρωμένο , αν δε θες να πληρώσεις φερε το δικο σου!!

    επίσης κατι που πρόσεξα και είδικα απο τον κυριο Vaggelis απο πάνω ο οποίος είναι κλασικη περίπτωση ελληνα που γαβγίζει και ορίεται λες και μιλάει σε κάποιον υπάλληλο του ικα, είναι ότι πολυ βολικα κανενας μα κανενας δε ανεφερε ότι το ιντερνετ ειναι δωρεαν, ακομα και αν δε κατσεις σε ξαπλωστρα..δηλαδή..μπορεις να σκασεις μυτη με λαπτοπ/iphone ή οτιδηποτε μπαινει στο ιντερνετ, και να συνδεθείς για ολη μερα ΧΩΡΙΣ να κάτσεις σε ξαπλώστα και χωρίς να πληρώσεις ούτε ενα cent πουθενά!!! αυτο δε γίνετε ουτε σε καφετέρια με wifi!! πόσο μάλλον σε ενα νησί που το internet είναι δυσευρετο αγαθό και παρέχετε δωρεαν στην παραλία.

    Επίλογος..
    πρεπει να μάθετε κυριοι να μην κρίνετε αν δεν έχετε δεί ή δεν έχετε βιώματα απο κάτι, κρίναμε απο το ταμπελάκι στη φώτο οτι το παιδι που έχει το καικι ειναι "κλεφτης". Σίγουρα δε θα είναι δωρεάν κάποια πράγματα γιατί ο ανθρωπος αυτος για να μπορεί να έχει γραμμή ιντερνετ στου διαόλου τη μάνα στην παραλία ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ λεφτα, αλλα ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ το κανει για τους πελάτες του αλλα και για όποιον "τζαμπατζή" θεωρεί ακριβα τα 10 ευρώ της ξαπλώστρας.

    επισης για τον κυριο τακη φαντάζομαι σε τι παραλιες πηγαίνει για να χει δωρεάν τις ξαπλώστρες του

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.