Spigen ArcStation Super Mini USB-C: Σούπερ μίνι αλλά σούπερ ισχυρός

, Spigen ArcStation Super Mini USB-C: Σούπερ μίνι αλλά σούπερ ισχυρός

Η Spigen παρουσίασε τον νέο, ultra compact ArcStation Super Mini USB-C φορτιστή, που είναι ιδιαίτερα γρήγορος με ισχύ έως και 27W αλλά και κατά 36% μικρότερος από τον αντίστοιχο fast charger 20W της Apple.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαστάσεις του είναι μόλις 1,22 x 1,25 x 0,98 ίντσες, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό portable προϊόν.

Το ArcStation Super Mini φορτίζει το iPhone 13 Pro Max σε μέγιστο 27 W, ενώ τα υπόλοιπα της σειράς iPhone 13 σε μέγιστο 20 W.  Βέβαια, λειτουργεί με κάθε smartphone. Συγκεκριμένα για τις συσκευές Samsung προσφέρει γρήγορη φόρτιση με ισχύ έως 25W

Σύμφωνα με τη Spigen, προκειμένου να επιτευχθεί μικρότερος σχεδιασμός από τους ανταγωνιστές του, ο φορτιστής σχεδιάστηκε με τεχνολογία 3D PCB που μειώνει το μέγεθος του μετασχηματιστή χρησιμοποιώντας ελεγκτή υψηλής συχνότητας, που αυξάνει την πυκνότητα ενέργειας μειώνοντας παράλληλα τον όγκο του.

Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Quantum Boost (QB), η ταχύτητα φόρτισης είναι μεγαλύτερη από την αναμενόμενη για έναν φορτιστή τέτοιου μεγέθους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung USB-C

Samsung: Ετοιμάζει διπλό φορτιστή USB-C 50W και έναν νέο φορτιστή 45W

Περιμένουμε τα Galaxy S24, Galaxy S24 Plus και Galaxy S24 Ultra να υποστηρίζουν τις ίδιες ταχύτητες φόρτισης με τους προκατόχους τους.

Smartphones featured iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15: Υποστηρίζει προσαρμογέα USB-C σε Ethernet για μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης

Τα μοντέλα της σειράς iPhone 15 της Apple υποστηρίζουν προσαρμογείς USB-C σε Ethernet, επιτρέποντας ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Smartphones Apple iPhone iPhone 15

Το iPhone 15 μπορεί να φορτίσει ένα άλλο iPhone

Η θύρα USB-C επιτρέπει στα iPhone να φορτίζουν μια μεγάλη γκάμα συσκευών USB-C, συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου iPhone.

Smartphones AirPods Apple Apple Magic Mouse

Αναλυτής αποκαλύπτει ποιες συσκευές της Apple θα υιοθετήσουν USB-C του χρόνου

O Mark Gurman αποκάλυψε ποια προϊόντα της Apple θα πρέπει να περιμένουμε να αποκτήσουν USB-C έκδοση την επόμενη χρονιά.