Το AnTuTu ανακοινώνει ένα νέο benchmark για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Antutu ηλεκτρικά, Το AnTuTu ανακοινώνει ένα νέο benchmark για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η δημοφιλής πλατφόρμα αναφοράς AnTuTu ανακοίνωσε τη νέα της εφαρμογή benchmark για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Στοχεύει στην αντικειμενική αξιολόγηση της απόδοσης του συστήματος infotainment του οχήματος δοκιμάζοντας το chipset και τη διαθέσιμη μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο, όπως ακριβώς κάνει και στα smartphone.

Μαζί με την ανακοίνωση, το AnTuTu δημοσίευσε τις βαθμολογίες ορισμένων οχημάτων που δοκίμασε τον περασμένο μήνα. Οι τρεις πρώτες θέσεις καταλαμβάνονται από το Zeekr 007, το Xpeng X9 και το Mercedes EQE, με αυτή τη σειρά. Μπορούμε να δούμε άλλα γνωστά ηλεκτρικά οχήματα στη λίστα, όπως το Xpeng P7i στην 8η θέση, το Nio ET7 στην 12η θέση, το Polestar 2 να καταλαμβάνει την 14η θέση και το Audi Q4 e-tron στην 17η θέση.

Το Xiaomi SU7 που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι επίσης στη λίστα, αλλά με χαμηλότερη βαθμολογία από την αναμενόμενη. Κάποιος έκανε ένα run του SU7 αυτόν τον μήνα και πέτυχε 957.833 βαθμούς, κάτι που το τοποθετεί τέταρτο στην τρέχουσα κατάταξη. Ίσως μια ενημερωμένη κατάταξη τον Ιούνιο να αλλάζει τη θέση του οχήματος που λειτουργεί με τσιπ Qualcomm Snapdragon 8295.

Θα χρειαστεί λίγος χρόνο για να συγκεντρωθεί μια πιο εκτεταμένη βάση δεδομένων και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια μάρκα έχει τελικά το πιο γρήγορο σύστημα infotainment.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Είχε βγεί αρχικά για το μεγάλο μας όπλο , το Apple Car, αλλά αφού μας πολέμησαν λυσσαλέα οι κομπλεξικοί κάναμε πίσω (for now..) . Αλλά θα διαλύαμε κ αυτό το αντουντου νοτυ ντουουυυ .
Ας πιάσουν το μισά από τα δικά μας scores κάτι τεσλάκηδες και byd άκηδες , ευχαριστημένοι να ναι.
Αχ και να ξέρατε τι θεριό χάσατε πιστοί μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Smartphones AnTuTu OnePlus Qualcomm Snapdragon

OnePlus 12: Η έκδοση με 12GB RAM περνάει από το AnTuTu

Το OnePlus 12 έτρεξε το AnTuTu 10, επιδεικνύοντας τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 και συγκεντρώνοντας βαθμολογία 2,11 εκατομμύρια.

Gear AnTuTu MediaTek

Mediatek Dimensity 9300: Πέτυχε βαθμολογία-ρεκόρ στο AnTuTu

Η Mediatek αναμένεται να κυκλοφορήσει το Dimensity 9300 με μια μοναδική οκταπύρηνη CPU, με το τσιπ να εμφανίζεται στο AnTuTu. 

Smartphones AnTuTu featured MediaTek

Το Dimensity 9000 σε απόσταση αναπνοής από το Snapdragon 8 Gen 1 στο AnTuTu

Πιο δυνατό ανταγωνισμό έχει πλέον η Qualcomm στον τομέα τον chipset, σύμφωνα με τα διαγράμματα απόδοσης του AnTuTu.