Gear

Το επόμενο Huawei smartwatch θα έχει αυτονομία μιας εβδομάδας και AI λειτουργίες;

Ο Richard Yu, CEO της Huawei, τόνισε πως η εταιρεία δεν έχει εγκαταλείψει τα smartwatch και ετοιμάζει να ενσωματώσει καινοτομίες για να τα κάνει ακόμα πιο χρήσιμα και λειτουργικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Digital Trends, ο Richard Yu ανέφερε πως η Huawei εργάζεται σε καινοτομίες για το επόμενο Huawei smartwatch, με σκοπό να αναπτύξει μια πιο χρήσιμη, πιο οικεία στη χρήση και πιο λειτουργική συσκευή για τους καταναλωτές. Επιπλέον, η Huawei σκοπεύει να αυξήσει την αυτονομία του smartwatch από δύο ημέρες σε μια εβδομάδα αλλά οι AI δυνατότητες που ενδεχομένως να υπάρχουν σε συνδυασμό με τη χρήση eSIM, θα περιόριζαν την αυτονομία στις 22 ώρες, κάτι το οποίο θα ήταν καταστροφικό.

Επίσης, η Huawei δε θέλει να αυξήσει το μέγεθος της μπαταρίας σε τέτοιο βαθμό που θα χρειαστεί να αυξηθεί και το μέγεθος του smartwatch, ενώ αναφέρθηκε και στο ότι έχουν γίνει συζητήσεις με την Qualcomm για την ανάπτυξη επεξεργαστή για φορετές συσκευές, ο οποίος θα αυξήσει την αυτονομία τους. Αναφορικά με την τεχνητή νοημοσύνη, η Huawei έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να ενσωματώσει τέτοιου είδους δυνατότητες σε επόμενα smartwatch, οι οποίες θα αυξήσουν τις λειτουργίες ενός ψηφιακού βοηθού σε φορετές συσκευές.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.