Ασύρματη τεχνολογία Toshiba TransferJet hands-on [IFA 2012]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στο booth της Toshiba και γινόμαστε κοινωνοί της ασύρματης τεχνολογίας TransferJet που επιτρέπει την ταχύτητα μεταφορά αρχείων μεταξύ συμβατών συσκευών από κοντινή απόσταση. Η εν λόγω τεχνολογία έχει αναπτυχθεί από τις Toshiba και Sony και μέσα στο 2013 θα κυκλοφορήσουν κάρτες μνήμη που θα την ενσωματώνουν και θα προσφέρουν αυτές τις λειτουργίες σε όλες τις ηλεκτρονικές μας συσκευές. Δείτε το βίντεο.

Σχόλια

  • Πολυ ενδιαφερον ολο αυτο.Η τεχνολογια κανει πολυ ωραια και μεγαλα αλματα σε εναν κοσμο που που πλεον η ταχυτητα σε μεταφορες αρχειων ειναι ειναι το τρεχον ζητημα.Μου θυμησε λιγο τους παλιους καιρους με τις τοτε υπερυθρες που ειχανε τα κινητα.Σε πιο εξελιγμενη εκδοχη βεβαια με ακομα μεγαλυτερη ταχυτητα και σε ολα τα αποθηκευτικα μεσα.Θα μπορουσε να γινει ενα με το μοτο του techblog.Η τεχνολογια μας ενωνει και μας φερνει πιο "κοντα" απο ποτε.

  • Πολύ μα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία! Πλέον ο χρόνος μεταφοράς αρχείων από συσκευή σε άλλη συσκευή θα είναι εξαιρετικά μικρός... Άντε με το καλό να το δούμε και στην αγορά! Η Toshiba πάντα μπροστά είναι!!

  • Τεχνολογίες που υπήρχαν πριν γεννηθώ τις βλέπουμε τώρα και χαιρόμαστε... Τι ειρωνικό! Πόσα άλλα μας κρύβουν ακόμα;

  • Οχι πως το 11n δεν πιανει 300mbps...marketing...-.-
    Εεεε ρε jumbo που σας χρειαζεται! :P

  • Θα μπορούσε άραγε να χρησιμοποιηθεί και σαν NFC chip; πχ για συναλλαγές;
    Θα ήταν πολύ ωραίο χαρακτηριστικό για κινητά που δεν έχουν NFC..

  • Υπέροχο, φανταστείτε τα κινητά που έχουν κάρτες μνήμης μέσα στην συσκευασία να έχουν τέτοιες μέσα !! Ο χαμός...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.