Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα Crypto SmartBox 100 [Android smartTV]

Android διαγωνισμός Techblog! Μετατρέψτε οποιαδήποτε τηλεόραση σε smart TV με το Crypto SmartBox 100 και το έξτρα τηλεχειριστήριο AirMouse 100 που περιλαμβάνει πλήρες πληκτρολόγιο αλλά και mouse pointer για να σερφάρετε στο ίντερνετ μέσα από τον ενσωματωμένο browser με άνεση. Κατεβάστε εφαρμογές και χρησιμοποιήστε το σαν media player μέσα από την ψηφιακή έξοδο HDMI. Μάθετε πως να το κάνετε δικό σας!

update: 7 Σεπτεμβρίου 2012. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα Crypto SmartBox 100 θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο αναφέροντας τι σας έκανε περισσότερο εντύπωση από τις συσκευές τεχνολογίας που παρουσιάστηκαν στην φετινή έκθεση IFA 2012.
Δείτε τα hands-on video εδώ για να αποφασίσετε. Η ψήφος σας μετράει μόνο αν αφήσετε σχόλιο σε αυτό εδώ το άρθρο, το άρθρο του διαγωνισμού.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 20:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Crypto SmartBox 100
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.4 Gingerbread
Επεξεργαστής: Cortex-A9 800MHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
Ενσωματωμένη μνήμη: 2GB
Κάρτα μνήμης: SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, 2xUSB 2.0, HDMI 1.3 (1080p), Ethernet
Video Format: RM/RMVB, MPEG-1/2,MPEG-4 ASP, Divx,AVC/H.264,VC-1, WMV, H-263, MKV, TS,m2ts,MOV, AVI, FLV
Subtitles: SRT, SUB, IDX, ASS/SSA, SMI, PGS
Audio Format: MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC,AAC, AC-D, Real Audio, Digital surround down mix
Photo: JPEG, BMP, GIF, PNG
Διαστάσεις: 105x100x27 χλστ.
Βάρος: 146 γρ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:44

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.