Διαγωνισμός on-the-fly, Κερδίστε Goodie Bag με συλλεκτικά δωράκια Google

Πριν λίγο έλαβα μια Goodie Bag με καλούδια που φέρουν το λογότυπο της Google. Πρόκειται για το press kit που μας ενημερώνει για τον διαγωνισμό Doodle for Google ο οποίος καλεί όλους τους μαθητές ελληνικών σχολείων να επανασχεδιάσουν το λογότυπό της Google. Μάθετε πως μπορείτε να κάνετε δική σας την Goodie Bag μέσα από έναν ακόμα διαγωνισμό on-the-fly του Techblog!

Η Goodie Bag περιλαμβάνει USB stick 2GB, σημειωματάριο, μολύβι και αυτοκόλλητα χαρτάκια post-it όλα με το λογότυπο της Google. Στο press kit υπάρχει και ένα στυλό αλλά αυτό θα το κρατήσω εγώ! Μου επιτρέπετε ε?

Όροι Συμμετοχής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο μια Goodie Bag με συλλεκτικά δωράκια Google (1 νικητής) θα πρέπει απλά να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρεία στα smartphones.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:31

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.