Κερδίστε Logitech Marathon mouse 705, Διαγωνισμός on-the-fly

Διαγωνισμός on-the-fly – στο φτερό – μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο, κερδίστε το ασύρματο οπτικό ποντίκι Logitech Marathon mouse 705 με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 2-3 χρόνια! Ναι καλά διαβάσατε, θα ξεχάσετε τις μπαταρίες! Μπορείτε να το κάνετε δικό σας αφήνοντας ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το post. Καλή επιτυχία σε όλους!

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα Logitech Marathon mouse 705 θα πρέπει να αφήσετε απλά ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα στα περιφερειακά υπολογιστών.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 23:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page μας στο Facebook. Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής του δώρου. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:45

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.