Τεράστιος Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε 2 Philips docking station για iPhone και Android

Τεράστιος εορταστικός διαγωνισμός Techblog για όλους τους φίλους των smartphones. Κάντε δικά σας δύο Philips docking station ένα για το iPhone (DS1100) και ένα για Android κινητά (AS111) με ισχύ 4W RMS, ψηφιακό ρολόϊ ξυπνητήρι και τις δικές τους εφαρμογές από App Store και Android Market για να ακούτε δυνατά την αγαπημένη σας μουσική ενώ ταυτόχρονα το φορτίζετε. Μάθετε πως!

update: Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 11:50. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και το βίντεο έχει ανέβει στο στο Fan Page του Techblog. Το μοντέλο για το iPhone κέρδισε το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 995 και το μοντέλο για το Android το σχόλιο-συμμετοχή No. 108. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

update: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 20:03. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και οι νικητές θα ενημερωθούν με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιo από τα δύο Philips docking station θα θέλατε να κερδίσετε, για iPhone ή Android.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ και οι δύο (2) νικητές (ένα Philips docking station o κάθε ένας – δεν περιλαμβάνονται τα κινητά των φωτογραφιών) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά από μια εβδομάδα. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ θα ανακοινωθούν και μέσα από το Fan Page του Techblog.

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό!
– Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές!
– Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή, μην ανυσηχήσετε.

Τα Philips DS1100 για iPhone και Philips AS111 θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της χώρας μας. Αναζητήστε τα.

Επεξεργάστηκε την 12 Δεκεμβρίου 2011 12:45

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.