Διαγωνισμός Techblog με δώρο τιμονιέρα Logitech για PS3

Μεγάλος gaming διαγωνισμός στο Techblog με δώρο τιμονιέρα Logitech Driving Force GT για να παίζετε όπως πρέπει τα αγαπημένα σας racing παιχνίδια στο PlayStation3. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο μια τιμονιέρα Logitech Driving Force GT θα πρέπει να γράψετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιο είναι το αγαπημένο σας μοντέλο αυτοκινήτου.

update: Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 11:30. Η κλήρωηση πραγματοποιήθηκε. Νικητής είναι το σχόλιο-συμμετοχή No. 72. Ο νικητής έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου. Αργότερα μπορείτε να δείτε το σχόλιο της κλήρωσης εδώ. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας!

update: Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 23:45. Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ειδοποιηθεί με email. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά για να σιγουρευτείτε ότι θα είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
Τα σχόλια-συμμετοχές ελέγχονται πριν δημοσιευτούν, γιαυτό αν δεν εμφανιστεί το δικό σας μην το γράψετε ξανά. Θα το δείτε αργότερα δημοσιευμένο εφόσον πληροί τους όρους χρήσης δηλαδή να αναφέρει το αγαπημένο σας μοντέλο αυτοκινήτου και να είναι μοναδικό για τον κάθε ένα. Διπλές-τριπλές συμμετοχές με διαφορετικά ονόματα και email δεν θα συμμετέχουν στην κλήρωση. Σημειώστε σωστά το email σας γιατι δεν έχουμε άλλο τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον κερδίσετε.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 22:59 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από Fan Page του Techblog ενώ θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής (10-15 ευρώ Αττική, 20-25 ευρώ επαρχία).

Προσοχή:
– Μην επιλέξετε το κουτάκι «Θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω e-mail», γιατί θα σας έρχονται email με τις υπόλοιπες συμμετοχές και θα είναι εκατοντάδες!

Techblog.gr το δημοφιλέστερο ελληνικό blog τεχνολογίας
Καθημερινή ενημέρωση για Κινητά, Smartphones, Gadgets, Tablet, Ψηφιακή Τηλεόραση, 3D TV

Επεξεργάστηκε την 18 Φεβρουαρίου 2011 11:32

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.