Κερδίστε ένα φορητό ηχείο Wavemaster mobi, Διαγωνισμός on-the-fly

Νωρίτερα σήμερα το πρωί το Techblog παρέμεινε για 34 λεπτά μη διαθέσιμο κατά τη διάρκεια συντήρησης του server που το φιλοξενεί (Forthnet Αθήνα). Μην έχοντας λοιπόν τι να κάνω για αυτά τα λεπτά, το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα ωραίο αχρησιμοποίητο gadgetάκι που έχω εδώ στη βιβλιοθήκη. Ένα φορητό ηχείο Wavemaster modi με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είπα να το χαρίσω σε έναν τυχερό φίλο του Techblog.

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα παραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα φορητό ηχείο Wavemaster mobi θα πρέπει να αφήσετε απλά ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιο ήταν το πρωτο κινητό που αποκτήσατε ποτέ.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ Παρασκευή 16 Νοεμβρίους στις 23:00 και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page μας στο Facebook. Ο νικητής δεν θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:30

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.