Withings Move: Τα πρώτα customized υβριδικά smartwatch με τιμή μόλις 80 ευρώ

Withings Move, Withings Move: Τα πρώτα customized υβριδικά smartwatch με τιμή μόλις 80 ευρώ

Τα Withings Move είναι μία από τις καλύτερες σειρές υβριδικών smartwatch, τα οποία κυκλοφορούσαν σε τυποποιημένα design, ακριβώς όπως όλα τα wearables της αγοράς. Ωστόσο, αυτό άλλαξε και πλέον μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας Withings Move, μέσα από μερικά απλά βήματα.

Τα νέα Withings Move μας επιτρέπουν να αλλάξουμε το σχέδιο του καντράν, το λουράκι, το κέλυφος, ακόμη και τον δείκτη παρακολούθησης δραστηριότητας. Σύμφωνα με το Withings, μέσω του εργαλείου δημιουργίας των customized Withings Move μπορούμε να παράγουμε έχω και 5.800 διαφορετικούς συνδυασμούς.

Προς το παρόν μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας smartwatch μόνο για την απλή έκδοση των Withings Move, και η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για την Ευρώπη. Στο μέλλον αναμένεται να κυκλοφορήσουν customized Withings Move ECG, και ακόμη περισσότερες χρωματικές επιλογές.

Η Withings είχε ανακοινώσει τα πρώτα Move smartwatch στην CES και πριν κυκλοφορήσει την customized έκδοση ήταν διαθέσιμο σε μόλις πέντε χρώματα. Το Withings Move έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει τον ύπνο και τις δραστηριότητες μας. Επίσης, το υβριδικό smartwatch είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα και η μπαταρία του διαρκεί έως και 18 μήνες.

Το customizable Withings Move είναι μπορεί να αγοραστεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Withings και η τιμή του είναι 79,95€, δηλαδή 10€ περισσότερο από τις τυποποιημένες εκδόσεις. Η εταιρεία αναφέρει ότι το πρόσθετο κόστος οφείλεται στη νέα δυνατότητα προσαρμογής των smartwatch και ότι κάθε customizable Withings Move συναρμολογείτε κατόπιν παραγγελίας εντός τριών ημερών.

Τη γαλλική εταιρεία wearables την είχε εξαγοράσει η Nokia, η οποία δεν κατάφερε να την κρατήσει, οπότε η Withings απέκτησε και πάλι την ανεξαρτησία της. Στην προσπάθεια της να σταθεί και πάλι στα πόδια της, η Withings θα παράγει πλέον τα υβριδικά Move smartwatch στη Γαλλία, σε ένα νέο εργοστάσιο που μόλις άνοιξε στο Issy-les-Moulineaux.

Τέλος, η Withings ελπίζει μέχρι το τέλος του έτους να έχει δημιουργήσει ένα παρόμοιο εργοστάσιο στις ΗΠΑ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γ.Κόντος

Είναι εκπληκτικό πού ΟΛΟΙ όσοι πουλάτε η διαφημίζετε οτιδήποτε, χρη σιμοποιείτε πάντα πριν την τιμή την λέξη “μόλις”. Μόλις 80 Ευρώ.
Γιά εσάς δεν είναι τίποτα τα 80e έτσι ; Ρωτάτε γιά την πλειονότητα τι αντιπροσωπεύουν ; Όταν μάλιστα θέλουν να αποκτήσουν το προιόν αλλά είναι απαγορευτικό λόγω….τιμής ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear wearables

Αυτό το έξυπνο δαχτυλίδι μπορεί μια μέρα να παρακολουθεί τις χρόνιες ασθένειες

Το Oura Ring δεν είναι πλέον το μόνο έξυπνο δαχτυλίδι στην αγορά.

Gear Apple Huawei wearables

Apple, Xiaomi και Huawei οι ηγέτες της αγοράς των wearables το 2018

Μεγάλη άνοδο παρουσίασαν οι πωλήσεις των wearables το 2018, και ιδιαίτερα το τέταρτο τρίμηνο του έτους με κερδισμένους της Apple, Xiaomi και Huawei.

Smartphones MWC 2019 Nubia wearables

Η Nubia θα παρουσιάσει smartphone που θα φοριέται στο χέρι [MWC 2019]

H Nubia (sub-brand της ZTE) πρόκειται να παρουσιάσει ένα wearable smartphone στην έκθεση MWC 2019. Αυτό προκύπτει από αφίσα-teaser που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες με το μότο της εκδήλωσης να είναι το “Flex your Life”, αναφερόμενη προφανώς σε κάποια συσκευή με οθόνη curved.

Internet wearables

Στις 125 εκατ. συσκευές οι πωλήσεις wearables το 2018 σύμφωνα με το IDC

Λίγες μέρες πριν, το IDC έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα στοιχεία που δείχνουν ότι οι αποστολές των wearables σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται να φτάσουν στις 125 εκατομμύρια συσκευές το 2018, αυξημένες δηλαδή κατά 8,5% σε σχέση με το 2017.