Xαρίζω ένα σετ Gigabyte photo frames!

Αυτή τη φορά είπα χαρίσω κάτι διαφορετικό. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου αντικείμενα, αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Μου το έδωσαν τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση CeBIT στο Ανόβερο, στο booth της Gigabyte. Δεν είναι κάτι αξίας, έχει όμως πολύ fun. Πρόκειται για ένα σετ από τέσσερεις πλαστικές κορνιζούλες σε “κυβικό” σχήμα που συνθέτουν μαζί ένα πάζλ. Σε κάθε κορνιζούλα χωράει μια φωτογραφία διαστάσεων 5×5 εκ. Μπορείτε να τις έχετε και τις τέσσερις μαζί ή να δημιουργήσετε οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό. Ο πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο σε αυτό το post, το κάνει δικό του.

Επεξεργάστηκε την 9 Δεκεμβρίου 2007 14:53

Σχόλια

  • Χτες συναντηθήκαμε με τον Κώστα από το Techblog και ήπιαμε έναν καφέ και μου έδωσε τα πραγματικά πολύ ωραία photo frames :-)
    Συντομα θα σας στείλω και μία φωτογραφία από το γραφείο μου.
    Ελίζω να είμαι τυχερός κι άλλη φορά!

  • @Παύλος: Ωραία στη Θεσσαλονίκη! Έχω να ανέβω εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια...

    Εν' όψη Χριστουγέννων ετοιμάζουμε με τον Tasosvel, κάτι δυνατό. Με αρκετά δωράκια :)

  • a..malista..aploxerides teleftea..bravo bravo..xerome..petakste kamia karta grafikwn 768 pros ta dw meria giati to Crisis sernete sto pc mou..xexe..kalh sinexia..

  • χεχε!!:) θες την την 8800gts ή την 8800gtx? :) για πες μας λιγο για το crysis γιατί δεν το έχω τρέξει και θά θελα να ακούσω εντυπώσεις.:)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.