Χαρίζω | HP Gift Pack

Ο διαγωνισμός θα ξανανοίξει την Κυριακή το πρωί, λόγο δικού μας θέματος (αλλαγή server). Ζητάμε συγνώμη. Στις αρχές της εβδομάδας έκανα ένα επαγγελματικό ταξίδι αστραπή στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσω το ετήσιο συνέδριο της HP με τίτλο Technology@Work. Όλοι οι σύνεδροι πήραμε από μια πορτοκαλί τσάντα πλάτης με το λογότυπο των Microsoft και HP, ένα χάρτη της πόλης και ένα μπρελόκ Intel-HP. Στους δημοσιογράφους, έδωσαν επίσης από ένα στυλό USB 1GB με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το ενσωματωμένο προγραμματάκι που ζητάει τον κωδικό σας για να εμφανίσει τα αρχεία του stick! Όλα αυτά τα συγκέντρωσα σε ένα πακέτο που ονόμασα HP Gift Pack και χαρίζω σε ένα τυχερό φίλο του techblog.gr.

Ο νικητής θα προκύψει από κλήρωση που θα κάνω αύριο το βράδυ και θα παραλάβει το δώρο χέρι με χέρι αν μένει Αθήνα (και θέλει) ή με το ταχυδρομείο με δική του χρέωση.

Επεξεργάστηκε την 21 Μαρτίου 2008 21:10

Σχόλια

  • Επ που πήγαν οι υπόλοιπες συμμετοχές? Για κάποιον λόγο δεν βλέπω παρά 2 commets...
    όπως και να έχει add me

  • Costa kai gw mesa fisika.orea ta dorakia.pantos to exw aporia ama kerdisw (ksana) 8a to parw to doro h 8a ksanakaneis klirosi ?

  • Παρόλο που δήλωσα συμμετοχή χτες, και το σχόλιο μου κατοχυρώθηκε κανονικά, σήμερα δεν το βλέπω... Προφανώς υπήρξε κάποιο πρόβλημα, ή εγώ δεν κάνω κάτι σωστά. Έτσι, δηλώνω ξανά συμμετοχή :)

  • Μεταφερόμαστε σε άλλο Server | Ζητάμε την κατανόησή σας

    Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, χάρις στη δική σας συμμετοχή “μεγαλώσαμε” αρκετά και από εχθές το απόγευμα (Πέμπτη 19/03) και ώρα 18:30, αλλάξαμε τους DNS Nameservers και μεταφερόμαστε σε άλλο server. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα έως και 48 ώρες μετά την αλλαγή (δηλαδή αύριο Σάββατο 18:30) τα σχόλια που γράφετε αλλά και τα δικά μας post, να καταγράφονται μια στον παλιό server και μια στον νέο. Δυστυχώς αυτό δεν το γνώριζα με αποτέλεσμα ο διαγωνισμός για το HP Gift Pack να «πέσει» πάνω στην αλλαγή και να υπάρξει πρόβλημα με τα σχόλια-συμμετοχές). Ζητάω συγνώμη για την αναστάτωση, ο διαγωνισμός θα επαναληφτεί την Κυριακή και αναγκαστικά θα πρέπει να δηλώσετε εκ νέου συμμετοχή. Παρακαλώ να μην γράφετε σχόλια μέχρι και την Κυριακή το πρωί γιατι το πιο πιθανό είναι ότι θα χαθούν κατά τη μεταφορά από server σε server.
    Ευχαριστώ, techblog.gr crew

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.