LG LW980S CINEMA 3D, Mε έξυπνες εφαρμογές και 3D περιεχόμενο

Η LG παρουσίασε την LW980S, μία κορυφαία LED LCD τηλεόραση που ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία CINEMA 3D της LG, καθώς και τις λειτουργίες Smart TV, παρέχοντας εντυπωσιακά καθαρή εικόνα μέσω του πάνελ φωτισμού NANO FULL LED της εταιρείας.

LG LW980S CINEMA 3D, Mε έξυπνες εφαρμογές και 3D περιεχόμενο

Επιλύοντας ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα των συμβατικών 3D τηλεοράσεων, η LG LW980S συνοδεύεται από άνετα, ελαφριά γυαλιά τα οποία διατίθενται σε άκρως ανταγωνιστική τιμή. Επιπλέον, ενώ οι παλαιότερες 3D τηλεοράσεις «υπέφεραν» από την έλλειψη 3D περιεχομένου, η προηγμένη λειτουργία μετατροπής 2D σε 3D της LW980S εγγυάται στους θεατές ότι θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μεγάλο απόθεμα εκπομπών και ταινιών σε κορυφαία ποιότητα 3D.

Η LW980S χαρακτηρίζεται από την ομαλή 3D εικόνα του CINEMA 3D, η οποία είναι η πρώτη παγκοσμίως που έχει αποσπάσει πιστοποίηση Flicker Free από τους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς πιστοποίησης Intertek και TÜV, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι θεατές δε χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για τους πονοκεφάλους ή τις ζαλάδες που μπορεί να προκαλούνταν κατά τη θέαση σε συμβατικές 3D τηλεοράσεις. Επίσης, η ευρεία γωνία θέασης εξασφαλίζει ότι οι θεατές μπορούν να παρακολουθούν τηλεόραση πρακτικά από κάθε θέση μπροστά από την συσκευή, είτε κάθονται, είτε είναι ξαπλωμένοι. Σε συνδυασμό με τα προσιτά γυαλιά, η LW980S αποτελεί την τέλεια επιλογή για να παρακολουθούν τηλεόραση πολλά άτομα μαζί.

Η LG, με τη νέα ευφυέστερη CINEMA 3D LW980S, παρέχει μία ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας που αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πρώτα σε πωλήσεις προϊόντα στο δεύτερο μισό του 2011. Χάρη στο Magic Motion Remote Control, οι χρήστες της LW980S αποκτούν πρόσβαση σε όλο το Premium Content που επιθυμούν απλά με μερικά κλικ στο τηλεχειριστήριο το οποίο μοιάζει με ποντίκι, ενώ το Smart Share κάνει ιδιαίτερα εύκολο το διαμοιρασμό περιεχομένου μεταξύ της τηλεόρασης, του κινητού τηλεφώνου και άλλων ψηφιακών συσκευών. Επιπλέον, το 3D Video-on-Demand, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω των LG Apps, προσφέρει ακόμη περισσότερο 3D περιεχόμενο, διασφαλίζοντας ότι οι θεατές δε θα ξεμείνουν από περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για να παρακολουθούν στο σπίτι.

Η εμπειρία θέασης στην LW980S βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με τη τεχνολογία φωτισμού NANO FULL LED της LG. Μία εξαιρετικά λεπτή μεμβράνη με μικροσκοπικές κουκίδες μπροστά από τη σειρά λυχνιών LED, διασκορπίζει το φως πιο ομοιόμορφα και αποτελεσματικά σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης, με αποτέλεσμα η τηλεόραση να παράγει εικόνες που είναι καθαρότερες και ευκρινέστερες. Επίσης, χάρη στην τεχνολογία TruMotion 400Hz (MCI 1000), ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορη είναι η δράση επί της οθόνης, η εικόνα παραμένει ομαλή και καθαρή. Το πλαίσιο της LW980S είναι εξαιρετικά λεπτό, μόλις 1,65 εκ., ενώ το πάχος της είναι 2,64 εκ. συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στη δημιουργία μίας πιο πλήρους και έντονης 3D εικόνας.

Η LG LW980S CINEMA 3D αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στα τέλη του Σεπτέμβρη, ενώ θα διατίθεται με δώρο τέσσερεις ταινίες Blu-ray 3D –Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά, TRON, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και Coraline-, ώστε οι καταναλωτές να μπουν αμέσως στο μαγευτικό κόσμο του 3D!

LG LW980S CINEMA 3D, Mε έξυπνες εφαρμογές και 3D περιεχόμενο

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema MediaTek smart TV

O MediaTek MT9638 είναι ένας επεξεργαστής για smart TVs

Ο MediaTek MT9638 έρχεται να δώσει λύσεις στη smart TV στο σαλόνι μας και αλλού.

Home Cinema Android TV

Η εφαρμογή Google TV θα αποκτήσει λειτουργία Remote Control

Η λειτουργία Remote Control θα επιτρέπει τον έλεγχο μίας Android τηλεόρασης από smartphone.

Home Cinema Samsung

H Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων για το 2021

Από τις MICRO LED και τις Neo QLED μέχρι τα monitors και τις οθόνες lifestyle, η Samsung επαναπροσδιορίζει το ρόλο της τηλεόρασης στο χώρο του σπιτιού με δυνατότητες που απαντούν σα ενδιαφέροντα των καταναλωτών.

Home Cinema COSMOTE TV Android TV

Νέα COSMOTE TV: 1 χρόνος λειτουργίας για την ελληνική streaming υπηρεσία

Με νέο Android TV αποκωδικοποιητή με λειτουργικό σύστημα Android TV 10, βελτιωμένα χαρακτηριστικά & δυνατότητες εμπλουτίζεται η Νέα COSMOTE TV το 2021.