Από δικούς της πομπούς εκπέμπει η ΕΡΤ σε όλη τη χώρα: Επανασυντονιστείτε

, Από δικούς της πομπούς εκπέμπει η ΕΡΤ σε όλη τη χώρα: Επανασυντονιστείτε

Από εχθές 1η Φεβρουαρίου 2019 η συχνότητα λήψης του πρώτου ψηφιακού μπουκέτου της δημόσιας τηλεόρασης θα εξυπηρετείται πλέον μόνο από τους πομπούς της ΕΡΤ και όχι από αυτούς της DIGEA.

Οι τηλεθεατές των περισσότερων περιοχών στη χώρα θα πρέπει να προχωρήσουν σε επανασυντονισμό των τηλεοπτικών δεκτών τους, με χειροκίνητο ή αυτόματο τρόπο αναζήτησης, προκειμένου να αποθηκεύσουν τα κανάλια της ΕΡΤ στις νέες συχνότητες εκπομπής.

Οι νέες συχνότητες ανά περιοχή και Κέντρο Εκπομπής, έχουν ως εξής:

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
ΦΛΩΡΙΝΑ: δίαυλος 23
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: δίαυλος 23
ΓΡΕΒΕΝΑ: δίαυλος 25
ΤΣΟΤΥΛΙ: δίαυλος 25
ΚΟΖΑΝΗ: δίαυλος 25

ΘΕΣΣΑΛΙΑ:
ΒΟΛΟΣ: δίαυλος 21
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: δίαυλος 22
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: δίαυλος 22
ΣΠΟΡΑΔΕΣ: δίαυλος 21

HΠΕΙΡΟΣ:
ΚΑΛΠΑΚΙ: δίαυλος 24
ΚΟΝΙΤΣΑ: δίαυλος 24
ΜΕΤΣΟΒΟ: δίαυλος 24
ΓΙΑΝΝΕΝΑ: δίαυλος 24
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: δίαυλος 21
ΑΡΤΑ: δίαυλος 23

ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ:
ΚΕΡΚΥΡΑ: δίαυλος 37
ΙΘΑΚΗ: δίαυλος 21
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: δίαυλος 23
ΑΓΡΙΝΙΟ: δίαυλος 21

Β/Α ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ:
ΛΑΜΙΑ: δίαυλος 39
ΑΤΑΛΑΝΤΗ: δίαυλος 39
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: δίαυλος 24
ΦΘΙΩΤΙΔΑ: δίαυλος 39

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:
ΚΑΛΥΜΝΟΣ: δίαυλος 21
ΣΥΜΗ: δίαυλος 21
ΛΕΡΟΣ: δίαυλος 21
ΠΑΤΜΟΣ: δίαυλος 21
ΚΑΡΠΑΘΟΣ: δίαυλος 21
ΝΙΣΥΡΟΣ: δίαυλος 21
ΡΟΔΟΣ: δίαυλος 21
ΚΩΣ: δίαυλος 21

ΚΥΚΛΑΔΕΣ:
ΑΝΔΡΟΣ: δίαυλος 26
ΤΗΝΟΣ: δίαυλος 26
ΜΥΚΟΝΟΣ: δίαυλος 26
ΣΥΡΟΣ: δίαυλος 26
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: δίαυλος 42
ΑΜΟΡΓΟΣ: δίαυλος 42
ΝΑΞΟΣ: δίαυλος 42
ΣΙΦΝΟΣ: δίαυλος 42
ΙΟΣ: δίαυλος 42
ΜΗΛΟΣ: δίαυλος 42

ΝΗΣIA Β/A ΑΙΓΑΙΟΥ:
ΣΑΜΟΣ: δίαυλος 27
ΦΟΥΡΝΟΙ: δίαυλος 27
ΙΚΑΡΙΑ: δίαυλος 27

ΚΡΗΤΗ:
ΤΥΜΠΑΚΙ: δίαυλος 39
ΛΑΣΗΘΙ: δίαυλος 27
ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ: δίαυλος 21
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗ: δίαυλος 39

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

Bye bye digea.

GiannisG

Ποιος βλέπει ΕΡΤ πλέον σοβαρά.

dialteo

Να μην ξεχάσω να συντονιστώ και χάσω το σούπερ πρόγραμμα

stathis

γιατι οι αλλοι εχουν καλυτερο? εδω τουλαχιστον βλέπουμε κανενα μπάσκετ ,ποδόσφαιρο και καμια σοβαρή ταινία.

dialteo

@stathis Χαίρομαι που βρίσκεις κάτι να δεις και η συνδρομή που πληρώνεις πιάνει τόπο. Εγώ όμως που δεν βλέπω, το αναγκαστικό πάγιο είναι τα πιο άχρηστα λεφτά που υποχρεούμαι να πληρώνω

Flagship killer

Τί λες μωρε @dialteo
Δε βλέπεις
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ Ειδήσεις στην ΕΡΤ κάθε βράδυ που μας λένε πόσο υπέροχα κυλάνε όλα στη χώρα, ποσά έχει επιτύχει ο άψογος πρωθυπουργός μας, πόσο πλούσιοι είναι οι Έλληνες…. και σαν να μην έφταναν αυτά, έχει και μια φορά την εβδομάδα συνέντευξη στον πολακη ο οποίος δεν μιλάει σε άλλο κανάλι (Και αποκλειστικότητα λοιπόν) εγώ χαίρομαι να πληρώνω! Και αν ποτέ βρεθώ στη δύσκολη θα κόψω το Cosmote TV και το φαγητό από το παιδί μου αρκεί να βλέπω ΕΡΤ και κυρίως πολακη σε Α’ τηλεοπτική προβολή !!!!

Mourouzis2005

Με μεσο ορο 150-200€ συνδρομη το χρονο ανα νοικοκυριο, η ΕΡΤ επρεπε να εχει ο, τι εχει το Netflix, Cosmote, Nova, BBC μαζι, οχι 80 κηπουρους

dimitriscrete

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως γλύτσα 20 ευρώ που έδινα στην Nova και βλέπω τον Βάζελο στην κρατική τηλεόραση που όυτος η άλλως τόσα χρόνια νια πλήρωνα στην ΔΕΗ και επιπλέον και σε HD εικόνα στο ERTHD που έχει καλύτερη εικόνα τόσο απο τα HD περιεχομένου τόσο της Cosmote Tv όσο και της Nova HD καναλιών. Μία χαρά λοιπόν!

Θοδωρής Χ.

Ποιος ο λόγος ύπαρξης της διεφθαρμένης, καταχρεωμένης και άχρηστης κρατικοδίαιτης τηλεόρασης, εκτός από το να εξυπηρετεί την εκάστοτε εξουσία, ξεχνώντας ότι οφείλει να είναι ακομμάτιστη και αντικειμενική, καθώς χρηματοδοτείται από το υστέρημα ΟΛΩΝ των Ελλήνων και όχι μόνο από τους κομματικούς κολαούζους;

I am

Εγώ αν έδειχνε 2 ευρωπαϊκά παιχνίδια την εβδομάδα πχ ένα τσουλου ένα γιουροπα και σίγουρα τις ελληνικές συμμετοχές στην Ευρώπη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και ότι δείχνει τώρα από πρωτάθλημα θα ήμουν ευχαριστημενος. Γενικά έχει αθλητικά γεγονότα και ωραία ντοκιμαντέρ και ξένες σειρές ταινίες που δεν μπορώ να τις αξιολογήσω δεν έχω ασχοληθεί.
Δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας. Σε άλλες χώρες δεν έχει τίποτα και άμα συγκρίνω με τα πρόγραμμα που βάζουν τα άλλα δημόσια κανάλια η Ερτ είναι διαμάντι

Kosmas

Κάθεστε και κλαίτε για τα πάγια της ΕΡΤ. ΕΡΤ δεν είναι μόνο διασκέδαση. Πραγματικά γιατί δεν ξεκουμπίζεστε όπως εγώ που ήρθα Αγγλία και πληρώνουμε πολλά με το ζόρι. Γκρινιάζετε για την Ελλάδα που τεχνολογικά είναι πολύ μπροστά έχοντας γνωρίσει το εξωτερικό με μίζερα ταξίδια της Ryanair. Οσοι έχετε ποιότητα που δεν έχει σχημα στρογγυλής μπάλας που κυνηγάνε άεργοι. Μη χάσετε το τελευταίο της ζωής μου ταξιδιού στην ΕΡΤ επιπέδου BBC

Thodoris

Ενώ τα άλλα my style rocks survivor next top model που βλέπεις από τα “ΔΩΡΕΑΝ” κανάλια αξίζουν… 3 ευρώ το μήνα είναι πως ο άλλος υπολόγισε 120 ευρώ είναι αξιο απορίας!!!! Μόνο οι ειδήσεις είναι το μελανό σημείο του καναλιού όχι ότι τα άλλα κανάλια δεν έχουν κομματικό προσανατολισμό πχ ΣΚΑΙ αλλά τέλος πάντων

John Real

Πρεπει να ειναι καποιος πολυ βαρεμενος για να καθετε να βλεπει ΕΡΤ πλην ποδοσφαιρου. Ειδικα οι Ειδησεις ειναι τοσο χοντροκομενη προπαγανδα που οι συντροφοι στην Β Κορεα και Βενεζουελα πρεπει να ειναι περυφανοι.

mixtri

Για αντικειμενική ενημέρωση ευτυχώς υπάρχει και το ΣΚΑΙ.
Τουλάχιστον η ΕΡΤ έχει δικό της δίκτυο και δεν εξέπεμπε σε βάρος του κοροιδου μέσα από τζάμπα συχνότητες. Κάποιοι πλήρωσαν και τους πείραξε. Και άρχισαν το λασπολουτρο. Βαριά η λάσπη που θα τους σκεπάζει οποίοι ρίχνουν λάσπη σε άλλους.
Όταν η ΕΡΤ καλύπτει διοργανώσεις, έκτακτες αποστολές(να θυμίσω σε όσους είναι μικροί και αθώοι ότι η ΕΡΤ έχει πολεμικούς ανταποκριτές), έχει πολύ ποιοτικό πρόγραμμα… Εντάξει, αν δε συμπαθείτε την κυβέρνηση δε σας φταίει η ΕΡΤ να βγάζετε τη χολή σας στη μόνη τηλεόραση που αξίζει στην Ελλάδα και δε δίνει μόνο συνταγές μαγειρικής…

Vassilis

Εσύ που απελπισμένα υπερασπίζεσαι την ερτ, να σου θυμίσω πως έφτασε να αριθμεί περίπου 7.000 εργαζόμενους! Μέγα σκάνδαλο! Οι περισότεροι δε, ήταν αργόμισθοι και υπέρ του δέοντος αδρά πληρωμένοι.
Μην μας κάνεις τώρα μάθημα για την ποιότητα, όταν η σπατάλη ήταν αθρόα!

John Real

Την ΕΡΤ την πληρωνουμε 150 εκ ευρω το χρονο και μιας και ειναι δικα μας λεφτα εχουμε απαιτησεις να μην υπαρχει οργιο διαφθορας και ανομιας.Τα ιδιωτικα καναλια δεν τα πληρωνουμε και ας κανουν οτι θελουν. Ολοι βεβαια ξερουν οτι στον ιδιωτικο τομεα πρεπει να δουλεψεις και δεν μπορεις ουτε να εισπρατεις λεφτα απο το σπιτι σου ουτε να τρως με χρυσα κουταλια γιατι πρεπει να λογοδοτησεις. Αυτο δεν ειναι λασπη αλλα η πραγματικοτητα οσο και αν ενοχλει.

mixtri

Πρώτον δεν υπερασπιζομαι κανέναν “απεγνωσμένα”. Εσύ που προσπαθείς να ρίξεις λάσπη εκτίθεσαι. Τα περί σπαταλών να δούμε τι γινόταν παλιότερα σε εκπομπές που έπιναν ‘στην υγεία μας’. Τώρα στην ΕΡΤ επειδή δουλεύουν 7000 εργαζόμενοι δεν είναι κανένα σκάνδαλο (στη σουηδική SVΤ δουλεύουν 12000 υπάλληλοι) καθώς δε μας λες πόσοι είναι μόνιμοι και με πλήρη απασχόληση. Μέχρι τότε λοιπόν στην υγειά σου και σταμάτα να γίνεσαι παπαγαλάκι των μίντια της διαφθοράς.

John real πλάκα μας κάνεις; Η ιδιωτική τηλεόραση εξέπεμπε τζάμπα σε συχνότητες που ανήκουν στον ελληνικό λαό και η ΕΕΤΤ και οι κυβερνήσεις σφυριζαν αδιάφορα γιατί τους χρησιμοποιουσαν για πολιτική προπαγάνδα το λεγόμενο πελατειακο μοντέλο… Και εσένα δε σε ενδιαφέρει; Πόσο… Είσαι ;

ΚώσταςD.

Ένα κρατικό πιστεύω για 10εκ κόσμο μια χαρά θα ήταν… Από εκεί και πέρα τα της ΕΡΤ τα ξέρουμε…

mixtri

12 κανάλια η SVT (κρατική σουηδική τηλεόραση) για 10 εκ κατοίκους. Ακυροοοοοοοοο

John Real

Η κρατικη Σουηδικη τηλεοραση σιγουρα δεν εχει 5000 αργοσχολους και ουτε εχει μηδενικη τηλεθεαση.

John Real

Να μιλανε για “media της διαφθορας” και οι παρατρεχαμενοι του καθεστωτος που χρηματοδοτει εφημεριδες και site με βρωμικο χρημα απο δικτατορες της Λ. Αμερικης. Λολ ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.

Dimitris

Νομίζω είναι απαραίτητη η προπαγαδα τύπου Γκαίμπελς σε όλα τα νοικοκυριά.. Ελπίζω μόνο να την ξανακλείσουν και αυτή τη φορά οριστικά!

Νίκος

Μια χαρά είναι η ΕΡΤ

mixtri

John Real, εκτίθεσαι τόσο πολύ που πλέον δε χρειάζεται να απαντήσω. Όλοι καταλάβανε. Συνέχισε έτσι.

Dimitris, αν ΕΡΤ έλεγε αυτό που ήθελες να έλεγε κάτι που θα ήθελες να ακούσεις μάλλον δε θα έλεγες τα ίδια. Προσωπικά η άποψη μου για την ΕΡΤ είναι η ίδια ανεξαρτήτως κυβέρνησης. Και εφόσον η ιδιωτική τηλεόραση μας δείχνει μόνο συνταγές μαγειρικης, ζώδια και επαναλήψεις συγνώμη αλλά όχι, δε θα ήθελα να κλείσει η ΕΡΤ, γιατί προάγει τον πολιτισμό και το ποιοτικό πρόγραμμα. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ η ιδέα της ενημέρωσης τότε βάλε ΣΚΑΙ να στα λέει όπως θες να τα ακούς. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ΕΡΤ η οποία καλύπτει από αθλητικές οργανώσεις και μουσικές εκδηλώσεις μέχρι πολέμους.

ΚώσταςD.

Καλά οι Σουηδοί στη μ#λ@κ!@ απ’ ότι φαίνεται (πέρα απ’ το ότι περιμένουν στην ουρά να τσιπαριστουν) είναι πάντα πρώτοι!!!! 12 κρατικά;;; 12;;;; Αν είναι δυνατόν…. Φαντάζομαι “πλύση” εγκεφάλου των Σουηδών… Όλη μέρα θα δείχνουν πόσο καλό κάνει το τσιπακι!!!! 😂😂😂😂😂😂!!!!

mixtri

Έλα μωρέ, για λύπηση είναι οι Σουηδοί. Χάλια οικονομία, χάλια εργατικά δικαιώματα, χάλια εκπαίδευση, χάλια ανθρώπινα δικαιώματα, χάλια περίθαλψη… Να τους πούμε εμείς πως να τα κάνουν που είμαστε καλοί σε όλα (και φυσικά τα ξέρουμε όλα) και πηγαίναμε από αποτυχία σε αποτυχία.
Καλύτερα τσιπαρισμένος παρά ψεκασμένος.

PS: H SVT έχει 4 regular + 8 event channels. 4 regular, όχι 3 όπως στην Ελλάδα.

ΚώσταςD.

@mixtri και τη Σουηδία αν ήθελαν οι ξένες δυνάμεις στον πάτο θα την είχαν… Το θέμα είναι ότι δεν έχετε ιδέα τι παίζει στο “παρασκήνιο” και πετάτε την “πατάτα” σας κάθε φορά… Εδώ έκαναν τα Σκόπια Μακεδονία μη χ€σω….” Ύπνο”….. 😠.

mixtri

Ναι μωρέ, μας καταδικάζουν σκοτεινές διασυμπαντικές δυνάμεις και δε σερνόμαστε. Εμείς ποτέ δε φταίμε, αυτοκριτική στον πάτο. Είμαστε οι τέλειοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα κάνουμε όλα ΤΕΛΕΙΑ, την ιστορία τη γράφουμε στα μέτρα μας και τέλος.

Είναι θέμα νοοτροπίας. Ο Σουηδός δε θα έκανε ρουσφέτι ούτε θα κοιτούσε να κλέψει την εφορία με όποιον τρόπο μπορεί στη νοοτροπία “εγώ κορόιδο είμαι;”, δε θα έφραζε ποτέ παραλίες, δε θα έκαιγε ποτέ δάση, δε θα είχε ούτε ένα τετραγωνικό αυθαίρετο κτίσμα, δε θα παραβίαζε τον ΚΟΚ, δε θα ανέβαζε τις τιμές των φαρμάκων για να βάλει στην τσέπη του χρήματα και τέτοια.

Και ούτε θα είχε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ την πεποίθηση ότι του επιτέθενται και άλλα τέτοια τρελά που διαβάζουμε από ψεκασμένα σαϊτ. Μετά μας φταίει η ΕΡΤ.

ΚώσταςD.

@mixtri Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε αυτα που είπες, αλλά όλα γίνονται βάση παιδείας και βάση “ανοχής” και “καθοδήγησης” των κάθε κυβερνήσεων… Που όλες οι κυβερνήσεις είναι υπό τον έλεγχο αμερικανογερμανικων συμφεροντων τουλάχιστον… Είναι μεγαλο θέμα και δεν θα το συνεχίσω μιας και είμαστε techblog και θα ξεφύγω πάλι… 😋

Νίκος

Μιλάνε όλοι οι άσχετοι για την ΕΡΤ!!ρε άντε δείτε κάνα power of love

John Real

Οτι θελουμε θα βλεπουμε , ευτυχως δεν γιναμε ακομη Β. Κορεα να βλεπουμε τον κοντοστουπη και καθυστερημενο νοητικα “ηγετη” και να κλαιμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema ERT ERTFLIX

ERTFLIX: Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και ακολούθησε τα βήματα του βίντεο που αντιστοιχεί στον κατασκευαστής της τηλεόρασής σου.

Home Cinema ERT ERTFLIX featured

ERTFLIX: Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και πως να τις ενεργοποιήσεις για να δεις δωρεάν ταινίες και σειρές.

Home Cinema ERT ERTFLIX Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

ERTFLIX: Η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ εμπλουτίζεται με δωρεάν ταινίες και σειρές

Η ΕΡΤ προσφέρει από σήμερα εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος.

Home Cinema ERT

ΕΡΤ Sports HD: Νέο αθλητικό κανάλι από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Από τις συχνότητες της ΕΡΤ HD θα ξεκινήσει το νέο, αποκλειστικά αθλητικό κανάλι ΕΡΤ Sports HD το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 παίζουντας τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις όπως Super League, Football League αλλά και τα παιχνίδια της Basket League.