Απολαύστε τα αγαπημένα σας αθλήματα όπως ποτέ ξανά με τις LG τηλεοράσεις

, Απολαύστε τα αγαπημένα σας αθλήματα όπως ποτέ ξανά με τις LG τηλεοράσεις

Το καλοκαίρι συνοδεύεται από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και αποτελεί την ιδανική περίοδο για την επιλογή μιας νέας τηλεόρασης που μπορεί να κάνει τους θεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται στο γήπεδο. Για τους λάτρεις των σπορ, η LG προσφέρει μια ποικιλία τηλεοράσεων που μπορούν να αποτυπώσουν όλη τη δράση με απόλυτη ευκρίνεια. Από τις πολυβραβευμένες τηλεοράσεις OLED και τις πιο προσιτές αλλά αξιόπιστες τηλεοράσεις NanoCell, η εταιρεία καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων.

H λειτουργία Sports Alert που είναι διαθέσιμη στις LG τηλεοράσεις , ενημερώνει τους χρήστες για τα παιχνίδια των αγαπημένων τους ομάδων καθώς μπορεί να εμφανίσει ειδοποίηση όταν πρόκειται να ξεκινήσει κάποιο παιχνίδι, ειδοποιήσεις βαθμολογίας σε πραγματικό χρόνο και τελικά αποτελέσματα ακόμα και όταν κανείς παρακολουθεί άλλο περιεχόμενο. Επιπλέον, οι θεατές μπορούν να δουν εύκολα τους επερχόμενους αγώνες των ομάδων τους και άλλες βασικές πληροφορίες. Η εγκατάσταση του Sports Alert είναι εξαιρετικά απλή, αφού πατώντας το κουμπί Speak στο LG Magic Remote ο χρήστης μπορεί να πει “Sports Alert” και το ThinQ ΑΙ ξεκινά αμέσως το download της εφαρμογής, ώστε να μπορέσει να επιλέξει τα αθλητικά πρωταθλήματα και ομάδες που τον ενδιαφέρουν.

Οι τηλεοράσεις της εταιρείας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες θέασης για αθλητικά προγράμματα και διοργανώσεις χάρη στο συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας εικόνας, μεγάλων μεγεθών οθόνης και εξαιρετικού ήχου surround μέσω του Dolby Atmos καθώς και συμβατότητα με μια σειρά εξωτερικών λύσεων ήχου. Μαζί με ρεαλιστικές, τρισδιάστατες εικόνες και ήχο, οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά που δημιουργήθηκαν ειδικά για αθλητικούς οπαδούς, όπως το Sports Alert.

Η προηγμένη τεχνολογία motion handling της LG επιτρέπει στις τηλεοράσεις της να προβάλλουν δράση με απίστευτη ομαλότητα, ακόμη και στα πιο γρήγορα σημεία του παιχνιδιού. Διαθέτουν επίσης εξαιρετική αντίθεση και την ικανότητα να κάνουν τις λεπτομέρειες πιο ευκρινείς σε κάθε σκηνή, διασφαλίζοντας ότι κάθε σκορ, στατιστικό στοιχείο ή ακόμα και οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών που εμφανίζονται στην οθόνη να διαβάζονται εύκολα ανά πάσα στιγμή.

, Απολαύστε τα αγαπημένα σας αθλήματα όπως ποτέ ξανά με τις LG τηλεοράσεις

Όταν πρόκειται για μία συναρπαστική προβολή αγώνα, η ποιότητα του ήχου είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα της εικόνας. Το AI Sound Pro της LG TV προσφέρει μια ειδική λειτουργία για σπορ που επιτρέπει να ακούγονται όλοι οι ήχοι του παιχνιδιού. Είτε πρόκειται για προπονητές που φωνάζουν εντολές, παίκτες που κατευθύνουν τους συμπαίκτες του, την πάσα της μπάλας ή τη ρακέτα, όλοι οι ήχοι ακούγονται ξεκάθαρα. Η υποστήριξη Dolby Atmos καθιστά δυνατή την αναπαραγωγή δυναμικού 3D ήχου, ενώ το Bluetooth Surround Ready προσφέρει εύκολη σύνδεση με τα ισχυρά ηχεία XBOOM της LG αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από ηχεία. Επιπλέον, οι τηλεοράσεις του 2021 προσφέρουν ακόμη υποστήριξη για το Apple AirPlay 2.

Ο πλούτος των sports streaming εφαρμογών που διατίθενται στις έξυπνες τηλεοράσεις που βασίζονται στο webOS της LG διευκολύνει την παρακολούθηση όλων των πρωταθλημάτων. Μαζί με έναν σημαντικό αριθμό τοπικών επιλογών, υπάρχουν παγκοσμίως δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Fubo TV, το BBC iPlayer, το CBS All Access, το ESPN και πολλά ακόμη.

Για απόλυτη ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, η LG OLED είναι η ιδανική επιλογή χάρη στα αυτοφωτιζόμενα pixels που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν ανεξάρτητα. Οι τηλεοράσεις LG 2021 OLED μπορούν να προβάλλουν αθλήματα με γρήγορη κίνηση προσφέροντας εξαιρετική λεπτομέρεια, χρώμα και αντίθεση, ανεξάρτητα από το πόσο έντονη είναι η δράση. Το OLED Motion Pro βελτιώνει περαιτέρω την εντυπωσιακή απόδοση της κίνησης, επιτρέποντας στους θεατές να βλέπουν ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες σε κάθε παιχνίδι και κάθε τύπο σπορ. Με επιλογές οθόνης που κυμαίνονται από 48 έως 88 ίντσες, υπάρχει διαθέσιμη μια LG OLED για κάθε χώρο και κάθε προτίμηση.

Τέλος, οι LG NanoCell τηλεοράσεις είναι μια εξίσου ‘δυνατή’ επιλογή για παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων. Εκτός από την παροχή όλων των κεντρικών χαρακτηριστικών που σχετίζονται με τα αθλήματα και των εξαιρετικά μεγάλων μεγεθών οθόνης, η LG NanoCell παράγει απίστευτα καθαρά χρώματα, αξιοποιώντας νανοσωματίδια 1nm για να φιλτράρει τις ασάφειες και να βελτιώσει την απόδοση των χρωμάτων. Με 100% συνέπεια χρωμάτων, οι τηλεοράσεις εμφανίζουν χρώματα με ακρίβεια και ζωντάνια, κάνοντάς τους χρήστες να νιώθουν σαν να βρίσκονται στο γήπεδο και να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους αθλητές. Η ποικιλία LG NanoCell τηλεοράσεων προσφέρει μια ευρεία επιλογή μεγεθών οθόνης, ξεκινώντας από 43 ίντσες και φτάνουν μέχρι 86 ίντσες.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.