Black Friday 2022: Τηλεοράσεις σε προσφορά, αξίζει η αναβάθμιση;

Black Friday Τηλεοράσεις, Black Friday 2022: Τηλεοράσεις σε προσφορά, αξίζει η αναβάθμιση;

Οι προσφορές Black Friday 2022 ξεκίνησαν πρόωρα στην Ελλάδα αν και απέχουμε 10 μέρες από την 25η Νοεμβρίου που είναι η επίσημη ημέρα της “Μάυρης Παρασκευής” για φέτος.

Προσφορές και εκπτώσεις Black Friday;

Η Black Friday συνήθως ήταν μια μέρα μέσα τον Νοέμβριο όπου οι καταναλωτές έκαναν ουρές έξω από τα αγαπημένα τους καταστήματα για να αγοράσουν τεχνολογία με έκπτωση, οικιακά είδη, ρούχα και πολλά άλλα, αυτό όμως έχει αλλάξει ριζικά.

Τα τελευταία χρόνια, από μια σειρά εκπτωτικών event της μιας ημέρας η Black Friday επεκτάθηκε σε μια εβδομαδιαία σειρά event και πλέον ξεχείλωσε με τις εκπτώσεις και τις προσφορές να καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το μήνα Νοέμβριο.

Να αγοράσω κανούργια τηλεόραση τη Black Friday;

Η πίεση για αναβάθμιση είναι διάχυτη στην τεχνολογική μας κουλτούρα, αλλά οι τηλεοράσεις τείνουν να διαρκούν (και να είναι απόλυτα λειτουργικές) περισσότερο από το συνόλο σχεδών των ηλεκτρονικών συσκευών. Μια τηλεόραση πριν από πέντε ή και 10 χρόνια πιθανότατα να λειτουργεί ακόμα καλά, αν και μπορεί να μην φαίνεται τόσο καλή όσο οι τρέχουσες τηλεοράσεις 4K HDR και 8K. Έτσι και πάλι, εάν αυτό δεν είναι τεράστιο θέμα για εσάς, πιθανότατα μπορείτε να κρατήσετε την τηλεόραση που έχετε για μερικά ακόμη χρόνια.

Έχει προβλήματα η τηλεόραση; Αν όχι μην αγοράσεις νέα στη Black Friday

Εάν η τηλεόρασή σας αντιμετωπίζει προβλήματα ή απλά θέλετε κάτι μεγαλύτερο, αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία. Οι νέες τηλεοράσεις είναι πολύ φθηνότερες ανά ίντσα από τις τηλεοράσεις του παρελθόντος. Θα μπορέσετε να αντικαταστήσετε την τρέχουσα τηλεόρασή σας με κάτι ίδιου μεγέθους, καλύτερης εμφάνισης και με χαμηλότερο κόστος παλιά σας τηλεόραση. Ή μπορείτε να πληρώσετε το ίδιο ποσό με την παλιά σας τηλεόραση και να πάρετε κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση;

Οι σημαντικές αλλαγές στην τεχνολογία των τηλεοράσεων γίνονται σταδιακά. Μια τηλεόραση του 2021 σε δεδομένο μέγεθος ή τιμή θα έχει γενικά παρόμοια ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά με τις αντίστοιχες του 2022 και του 2023. Υπάρχουν ακόμη προσφορές για τηλεοράσεις του 2021, οι οποίες είναι σημαντικά λιγότερο ακριβές από τα τρέχοντα μοντέλα.

Ξεχάστε όλη τη νέα τεχνολογία που εντυπωσιάζει στα νέα μοντέλα τηλεοράσεων. Εάν η τηλεόρασή σας λειτουργεί και είστε ευχαριστημένοι με αυτήν, κρατήστε την. Μην αισθάνεστε πίεση για αναβάθμιση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.