Canton DM1 | Home Cinema χωρίς καλώδια

Η γερμανική Canton παρουσίασε πρόσφατα το DM 1, ενεργό σύστημα 2.1 για home cinema και μουσική το οποίο αποδίδει ρεαλιστικά virtual surround ήχο, χωρίς να χρειάζεται η πολύπλοκη εγκατάσταση ενός συστήματος 5.1 ή 7.1. Tο νέο σύστημα DM 1 σας δίνει τη δυνατότητα πολύ απλά – μόνο με ένα κεντρικό ηχείο – και ένα ενεργό subwoofer – να στήσετε με εύκολη εγκατάσταση (Plug & Play), το δικό σας home cinema, χωρίς να είναι απαραίτητη η τοποθέτηση και η σύνδεση πέντε ή περισσότερων ηχείων περιμετρικά του δωματίου.

Χάρη στη μορφή του, το DM 1 σας παρέχει την ακουστική εμπειρία της υψηλής ποιότητας του surround ήχου ενός οικιακού κινηματογράφου, μετατρέποντας πραγματικά το μέτριο ήχο των ενσωματωμένων ηχείων των τηλεοράσεων σε ένα δυναμικό πεδίο ήχου υψηλής πιστότητας.

Το ηχείο-μπάρα του DM 1 αποτελείται στο σύνολο από οκτώ μεγάφωνα και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα κάτω από την οθόνη ή να στηριχθεί με βάσεις στον τοίχο, ενώ το ενεργό subwoofer 9 ιντσών με το ενσωματωμένο ραδιόφωνο μπορεί να τοποθετηθεί διακριτικά σε μία γωνία. Η διαχείριση του DM 1 γίνεται πολύ εύκολα, μέσω ενός μικρού RF τηλεχειριστηρίου με οθόνη.

Το σύστημα DM 1 διατίθεται σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις: μαύρο γυαλιστερό, ασημί και μαύρο.
Λιανική Τιμή (συμπ. 19% Φ.Π.Α.): 1300 ευρώ (Silver, Black) και 1550 ευρώ (Black High Gloss)

Επεξεργάστηκε την 29 Φεβρουαρίου 2008 13:26

Σχόλια

  • e afou ine gialistero as dosoume 250 evro parapanw na to xaroume..plaka mas kanoun...pantos se auta ta lefta pisw h bose ine poli dinato xarti..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.