Digea Ψηφιακή Τηλεόραση, 9 Δεκεμβρίου πάει Αγρίνιο, Πρέβεζα, Λευκάδα και Άρτα

Στις 9 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει στη Δυτική Ελλάδα η μετάδοση με ψηφιακό σήμα Digea των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας από το κέντρο εκπομπής “Ακαρνανικά”. Όσοι λαμβάνετε τηλεοπτικό σήμα από εκεί θα χρειαστεί να διαθέτετε τηλεόραση ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή τεχνολογίας DVB-T MPEG4 ή H.264 και η κεραία σας να είναι προσανατολισμένη προς το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής.

Πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα θα έχουν οι κάτοικοι των πόλεων του Αγρινίου, της Πρέβεζας, της Λευκάδας, της Άρτας, τμημάτων των Ιονίων Νήσων καθώς και περιοχές των νομών της Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας και Αχαΐας.

Το αναλογικό σήμα θα διακοπεί από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08. Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας είναι οι ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR.

www.digea.gr

Σχόλια

  • Επιτέλους είδαμε κι εμείς άσπρη μέρα! Θυμήθηκαν ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα/Θεσσαλονίκη... Πώς το παθαν.....

    • costas, δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση για άλλες περιοχές.
      Η Digea βγάζει τις ανακοινώσεις με το σταγονόμετρο.

  • Για Κρήτη ξέρουμε τίποτα...??? Για Οκτώβρη είχα ακούσει κάτι αλλά τελικά δεν ισχύει!

  • Και λένε ότι μέχρι το 2012 θα έχει όλη η Ελλάδα?
    Καλά εντάξη! Αφού περίπου κάθε 4 μήνες βάζουν σε μια περιοχή! Μας πασάρουν και την οικογένια "Κλικλίκου" μια φορά στο τόσο και καλά να ενημερώνουν... Και τι γίνεται στην Ελλάδα στην ώρα του θα μου πεις? Όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω... Αίσχος!
    Κοίταξαν πρώτα να βολέψουν την Αθήνα κ Θεσσαλονίκη και μετά κάνουν ότι να ναι!
    Δεν λέω εδώ Λαμία που μένω δν ήμαστε και μεγάλη πόλη αλλά Πάτρα, Βόλο... Τπτ!

    Και καλά έβαλαν σε αυτές τις περιοχές και όχι Γιάννενα? Πραγματικά ότι να ναι...

  • Από τον πομπό των Ιωαννίνων βολέυεται μόνο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.Αρα αν το πάρεις από θέμα μεγέθους από τα Ακαρνανικά όρη θα εκμπέμπουν για περισσότερο κόσμο

  • Costas-vet αυτο δεν ειναι δικαιολογια!! Αν βαζανε στα γιαννενα θα μπορουσαν να καλυψουν κ κερκυρα κ δυτικη μακεδονια, γρεβενα, φλωρινα, κοζανη, κτλ. Τι, στην πατρα ακομα??? Ελεος...

  • Καλά ρε Κώστα βάζουν στην Πάτρα, και σε εμάς εδώ από Πύργο μεριά τι γύνετε ? Αίσχος.

  • Επιτέλους, αν και αυτοί που βλέπουν το "τοπικό" κέντρο εκπομπής στο Κορφοβούνι και όχι από Ακαρνανικά δεν ξέρω τι θα κάνουν.

  • αρχισαν τα δoκιμαστικα στη συχνοτητα 31 , το κατάλαβα απο τις παρεμβολές στον ant1 αλλα το ειδα και στην Tv βρήκε τα καναλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.