Η αγαπητή σε όλους, Mary Poppins, επιστρέφει μετά απο πολλά χρόνια με νέα ταινία

Μετά απο πάρα πολλά χρόνια η αγαπητή σε όλους, Mary Poppins, επιστρέφει ξανά στον φακό και σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το trailer της Walt Disney Studios για να πάρετε μια ιδέα για το τι θα δείτε στην ταινία.

Η Mary Poppins Returns ειναι μια ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2018 με μουσική και φαντασία που σκηνοθέτησε ο Rob Marshall και γράφτηκε από τον David Magee. Βάσει της σειράς βιβλίων της PL Travers, η συνέχεια της Mary Poppins του 1964 γίνεται από την Emily Blunt σε ρόλο πρωταγωνίστριας, με τους Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Dick Van Dyke, Angela Lansbury, Colin Firth και Meryl Streep στην υποστήριξη των ρόλων. Ο Van Dyke είναι ο μόνος ηθοποιός από το πρωτότυπο που θα επιστρέψει που υποδύεται το γιο ενός από τους πρωτότυπους χαρακτήρες. Το 1930, στο Λονδίνο, δύο δεκαετίες μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας, η Poppins που είναι η πρώην νταντά της Jane και Michael Banks, επιστρέφει μετά από μια οικογενειακή τραγωδία.

Η ταινία ανακοινώθηκε επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου 2015. Ο Marshall προσλήφθηκε αργότερα εκείνο το μήνα με τους Blunt και Miranda να μπαίνουν το Φεβρουάριο του 2016. Η ταινία γυρίστηκε από το Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2017 στα Shepperton Studios στο Surrey της Αγγλίας.

Το Mary Poppins Returns πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο θέατρο Dolby στο Λος Άντζελες στις 29 Νοεμβρίου 2018 και έχει προγραμματιστεί για να κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου 2018 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ταινία επιλέχθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Αναθεώρησης και από το Αμερικανικό Ίδρυμα Κινηματογράφου ως μία από τις 10 καλύτερες ταινίες του 2018. Επίσης η ταινία έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες στα 76α βραβεία Golden Globe.

αγαπητή Mary Poppins επιστρέφει πολλά χρόνια νέα ταινία, Η αγαπητή σε όλους, Mary Poppins, επιστρέφει μετά απο πολλά χρόνια με νέα ταινία

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παναγιωτης

και το aquaman κυκλοφορεί βαλτε ένα άρθρο και γι αυτό !

Manolis

θα τη τιμησω τη ταινια μιας και η εμιλι μπλαντ με αρεσει αρκετα σαν ηθοπιος ενταξει και σα γυναικα καλη ειναι.Απλα φοβαμαι οτι το εργο θα πεσει στο μοτιβο το κλασσικο αλλων ταινιων ριμεικς απο αλλες δεκαετειες.
δηλ πλυμηρησμενο στα εφε και στο cgi, χωρις ομως να εχει την ολη μαγεια που ειχε το κλασσικο. Και μιας και μπηκαν οι γιορτες θα το τιμησω και αυτο
αντε να δουμε τωρα και ρημεικ και την μελωδια της ευτηχιασ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.