H LG σηματοδοτεί την εξέλιξη των LCD τηλεοράσεων με τη νέα σειρά LG QNED996

, H LG σηματοδοτεί την εξέλιξη των LCD τηλεοράσεων με τη νέα σειρά LG QNED996

Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά LG QNED996 mini LED τηλεοράσεων, η οποία αντιπροσωπεύει τον ερχομό μιας νέας εποχής για τις LCD TVs. Διαθέσιμη σε 86, 75 και 65 ίντσες, η πρωτοπόρα οθόνη συνδυάζει πάνελ mini LED με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία θέασης, αποτελώντας το αποκορύφωμα της LCD TV.

Αξιοποιώντας τη δύναμη των περίπου 30.000 mini LED η νέα σειρά τηλεοράσεων αποδίδει φωτεινότερη και καθαρότερη εικόνα, ενώ οι 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές LCD τηλεοράσεις. Επιπλέον, η τεχνολογία Quantum Dot NanoCell παρέχει πιο εντυπωσιακή εικόνα χάρη στον συνδυασμό των NanoCell Plus και Quantum Dot.

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός τεχνολογιών βελτιώνει την αναπαραγωγή χρωμάτων, για τη δημιουργία πλουσιότερων και ακριβέστερων χρωμάτων. Χάρη στη βελτιωμένη τεχνολογία απεικόνισης της LG QNED mini LED, το λευκό γίνεται πιο φωτεινό και το μαύρο πιο σκούρο, για εικόνα εξαιρετικής ποιότητας. Έτσι, η LG QNED mini LED προβάλλει το περιεχόμενο με έναν εντελώς νέο τρόπο. Η νέα σειρά LG QNED996 mini LED δίνει στους κατόχους της την ευκαιρία να ανακαλύψουν ένα πιο διευρυμένο φάσμα χρωμάτων χάρη στο Absolute Color. Έχοντας αναπτύξει άριστη αναπαραγωγή χρωμάτων, οτιδήποτε παρακολουθούν, φαίνεται ακριβώς όπως πρέπει.

, H LG σηματοδοτεί την εξέλιξη των LCD τηλεοράσεων με τη νέα σειρά LG QNED996

Για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης, η τεχνολογία Mini LED συναντά την Real 8K οθόνη στην LG QNED mini LED, δημιουργώντας μια πραγματικά υψηλής ποιότητας τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων. Με τη νέα τεχνολογία απεικόνισης, το περιεχόμενο παρουσιάζει μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια, ακόμα και στη μεγαλύτερη οθόνη.

Επίσης, η σειρά LG QNED996 mini LED ενσωματώνει τον επεξεργαστή α9 Gen4 AI 8K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί deep-learning αλγόριθμους για την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου, με αποτέλεσμα πιο ευκρινείς εικόνες και πλούσιο ήχο. Παράλληλα, με τη λειτουργία FILMMAKER MODE απενεργοποιείται η εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Ακόμη, το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround.

Ένα επιπλέον προηγμένο χαρακτηριστικό, ειδικά σχεδιασμένο για gaming, είναι το Game Optimizer, που συγκεντρώνει όλες τις ρυθμίσεις παιχνιδιού σε ένα μέρος, ενώ βελτιστοποιεί τα γραφικά προσαρμόζοντας αυτόματα την εικόνα, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού. Οι LG QNED996 mini LED τηλεοράσεις αποτελούν την ιδανική επιλογή και για την παρακολούθηση μεγάλων αθλητικών γεγονότων και αγώνων, προσφέροντας ανάλυση Real 8K και συμβατότητα με ήχο Bluetooth Surround.

, H LG σηματοδοτεί την εξέλιξη των LCD τηλεοράσεων με τη νέα σειρά LG QNED996

Εκτός από ασυναγώνιστα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο καλλιτεχνικός σχεδιασμός των LG QNED996 mini LED TVs δίνει άλλο τόνο στον εσωτερικό χώρο στον οποίο τοποθετείται. Διαθέτοντας πλαίσιο με ελάχιστο περιθώριο και λεπτό, κομψό ‘σώμα’, έχουν τέλεια εφαρμογή στον τοίχο ανεξαρτήτως διαστάσεων οθόνης, αναβαθμίζοντας το εσωτερικό του σπιτιού σαν έργο τέχνης.

Τέλος, οι δυνατότητές τους εμπλουτίζονται με το LG ThinQ AI που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές στα ελληνικά, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη σύνδεση και με άλλες συμβατές συσκευές. Μέσω του ThinQ AI, των φωνητικών εντολών και του επανασχεδιασμένου Magic Remote, οι χρήστες μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, να περιηγηθούν εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή τους.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.